logo

הותר לפרסום: תיעוד פיגוע שבו נדקרו שני שוטרי מג"ב בבירה

49

כוחות ימ"מ בסיוע השב"כ עצרו ברמאללה תושב העיר העתיקה בן 21 בחשד שדקר ופצע את השניים בסמוך לשער האריות לפני כשבועיים. בחקירתו הוא הודה במעשה וטען כי ניסה להרוג אותם

אמיר בוחבוט
יאיר אלטמן
אמיר בוחבוט,יאיר אלטמן11/01/2015 - 12:59
תיעוד פיגוע הדקירה בירושליםצילום: צילום מסך

לוחמי ימ"מ בסיוע אנשי שירות הביטחון הכללי עצרו את מוסא מוחמד עג'לוני, תושב העיר העתיקה בירושלים בן 21, בחשד שדקר שני שוטרי מג"ב בסמוך לשער האריות לפני כשבועיים – כך הותר היום (ראשון) לפרסום. במקביל, הותר לפרסם סרטון המתעד את האירוע.

ביום שישי 26 בדצמבר זיהה עג'לוני את השוטרים, בני 19 ו-35, בעת שהגיעו לנקודת המשטרה בסמוך לשער האריות. הוא תקף אותם מאחור באמצעות סכין גדולה, ובתום מאבק נמלט מהמקום. השוטרים נפצעו באורח קל, אחד מהם בצווארו והשני בידו.

תיעוד רגע הדקירה

צילום: צילום מסך

שבוע לאחר אותו אירוע עצרו כוחות הביטחון את עג'לוני ברמאללה. בחקירתו הוא הודה בביצוע הפיגוע. הוא סיפר כי הסתיר את הסכין מבעוד מועד בבית הקברות המוסלמי הסמוך לשער האריות. באותו בוקר הוא יצא מביתו במטרה לבצע פיגוע. כשהבחין בשוטרים הוא הוציא את הסכין ממקום המחבוא, רץ לעברם ופגע בהם, לטענתו במטרה להרוג אותם. מעצרו הוארך עד ליום רביעי הקרוב, ובכוונת המשטרה להגיש נגדו הצהרת תובע. בהמשך יוגש נגדו כתב אישום.

לפניות לכתבים:
יאיר אלטמן: talk2yaira@walla.com
אמיר בוחבוט: amirbohbot@walla.com

עוד באותו נושא: