אישה כבת 40 נדקרה הלילה (ראשון) על ידי בעלה בבאר שבע, כוחות משטרת ישראל הגיעו למקום לאחר שהתוקף התקשר למשטרה ואמר ״דקרתי את אשתי״. צוותי מד״א שהוזעקו לזירה העניקו לה טיפול רפואי ופינו אותה לבית החולים סורוקה כשמצבה אנוש, ובהמשך מותה נקבע בבית החולים.
משטרת ישראל פתחה בחקירת האירוע ועצרה בזירה את הבעל, גבר בשנות ה-40 לחייו, בחשד למעורבות במעשה. השוטרים פתחו בפעולות חקירה, הכוללות גביית עדויות ואיסוף ראיות וממצאים מהזירה. ממשטרת ישראל נמסר כי הרקע לאירוע פלילי.

פראמדיקית מד"א ירין בן דוד וחובש בכיר רפאל כהן סיפרה: "הובילו אותנו אל האישה שהייתה מחוסרת הכרה עם פציעות חודרות רבות בגופה. הענקנו לה טיפול רפואי ופינינו אותה לבית החולים כשהיא מחוסרת הכרה ומצבה אנוש״.
אסתר אחת השכנות, סיפרה: "נאניאה הייתה אישה טובה, אמא טובה, ושכנה טובה. היא הייתה הועד הבית ודאגה לשכונה, אני בהלם".
רינת השכנה סיפרה : ״היא הייתה אישה מדהימה. אני כבר 3 שנים פה מכירה אותה. שכנה מתחתי, אף פעם לא שמעתי צעקות או משהו מהבית. ראיתי אותה ביום שישי מנקה את המדרגות ודיברנו . הם היו לא מזמן באתיופיה. הוא היה אדם שקט. היא הייתה אישה חייכנית".
בן דוד של נאיניה סיפר כי המשפחה בהלםף ״כואב לנו. התקשרה בת דודה אמרה תבואו. רוב המשפחה שלה באתיופיה. 25 שנים הם היו נשואים ולפני שלושה ארבע חודשים התגרשו. היה לו מפתח והוא נכנס הביתה".

ורדית דנציגר, מנכ״לית ״לא לאלימות נגד נשים": "עוד רצח מחריד של אישה בביתה. אסור לנו להתרגל למציאות הזאת, שבה נשים מאבדות את חייהן במקום שבו הן אמורות להיות בטוחות".
"לקראת הבחירות, זו תזכורת כואבת לכך שהבחירות האלה עוסקות גם בזכותן של נשים לחיות בביטחון. אנחנו קוראות לכל ראשי המפלגות להתחייב לפעול בנחישות למיגור האלימות נגד נשים, ולהציג תוכניות ברורות, עם תקציבים, יעדים ולוחות זמנים. המחויבות הזאת צריכה לקבל ביטוי כבר עכשיו בסדר היום של מערכת הבחירות ולהתממש במעשים ביום שאחריהן״, הוסיפה.
מפורום מיכל סלה נמסר: "הבוקר נפתח בידיעה מזעזעת נוספת על אישה שנרצחה בביתה בידי בן זוגה, בנוכחות בנם הפעוט. תנחומים עמוקים למשפחתה, לחבריה ולאוהביה, ובעיקר לבנה הפעוט, שהיה עד לרצח המזעזע.