logo

המשטרה מחפשת אחר הנהג שחלף במקום בו נפצע משה נוסבאום; רעייתו: "לא זוכרת אם הוא פגע בו"

243

במשטרה ממשיכים לאתר את הנהג שחלף בזירה, אך מתקשים לזהות את הרכב בתיעוד. במקביל נבדק אם כלל התקיימה תאונת דרכים, לאחר שעדות רעייתו של נוסבאום לא הכריעה אם נפגע מרכב או נפל לבדו

הודיה רן
הודיה רןעודכן לאחרונה 17/03/2026 - 14:07
משה נוסבאום בקמפיין החדש. באדיבות אתר שווים - קול לאנשים עם מוגבלותצילום: מעריב

המשטרה מחפשת את נהג הרכב שחלף במקום שבו נפגע עיתונאי חדשות 12 משה נוסבאום - כך נודע היום (שלישי) לוואלה. עם זאת, יש לציין כי עדיין לא ברור אם נוסבאום אכן נפגע מרכב.

נוסבאום נפגע בתחילת השבוע בתאונת דרכים במרכז העיר הרצליה בשעות הצהריים, ופונה לבית החולים בילינסון במצב בינוני, כשהוא סובל מחבלות בראש. מיד לאחר האירוע פתחה המשטרה בחקירה ובחנה תחילה חשד לתאונת פגע וברח, לאחר שעלתה אפשרות כי רכב שחלף במקום פגע בו אחרי שנפל, והמשיך בנסיעה מבלי לעצור ולהגיש סיוע.

במסגרת החקירה הצליחו במשטרה להשיג תיעוד ממצלמות אבטחה באזור, אולם בשלב זה לא ניתן לזהות באופן ברור את מספר הרכב של הנהג שחלף במקום. במקביל, רעייתו מסרה עדות במשטרה. לפי גורמים המעורים בפרטים, בעדותה סיפרה כי "אני לא זוכרת אם הנהג פגע בו או שהוא נפל לבדו ונחבל".

ממשיכים לעדכן אתכם גם בטלגרם, הצטרפו עכשיו.

משה נוסבאום
נפגע מרכב? העיתונאי משה נוסבאום צילום: צילום מסך, חדשות 12

כעת, לאחר פעולות חקירה שכללו את גביית עדותה ואיסוף ממצאים, במשטרה שוללים את החשד לתאונת פגע וברח. המשטרה ממשיכה בניסיונות לאתר את הנהג שחלף במקום, אך במקביל מנסים החוקרים להשלים את התמונה העובדתית ולבחון אם אכן אירעה תאונת דרכים, או שמא נוסבאום נחבל בנסיבות אחרות שלא כוללות פגיעה מרכב.

גורמים המעורים בפרטים מסרו לוואלה כי ההתרשמות היא שבשלב זה תפקידו של בוחן התנועה מתמקד לכל היותר בבחינה אם התקיימה תאונת דרכים או שלא.

עוד באותו נושא: