logo

כך פעל שב"ח בשיבא: נכנס לביקור משפחתי, וגנב טלפון ממבקרת בית החולים | תיעוד

6

שוהה בלתי חוקי הצליח להיכנס למסדרונות בית החולים שיבא, להסתובב בין מבקרים ומטופלים ולגנוב טלפון נייד מפינת ההמתנה מחוץ למחלקה. החקירה הושלמה בתוך ימים, ונגדו הוגש כתב אישום בהליך מהיר. מקרה זה מחדד את שאלת הפיקוח והבידוק במוסדות רגישים

הודיה רן
הודיה רןעודכן לאחרונה 18/12/2025 - 14:45
שב"ח חדר לבי"ח שיבא וגנבצילום: דוברות משטרת ישראל

שוטרי תחנת מסובים עצרו ביום שישי האחרון שוהה בלתי חוקי, בחשד שגנב מכשיר טלפון נייד מפינת המתנה במרכז הרפואי "שיבא" בתל השומר. החשוד, שהגיע למקום כדי לבקר את בן דודו המאושפז, נתפס בתום פעילות משותפת של מערך האבטחה והמשטרה, ונגדו הוגש כתב אישום בהליך מהיר.

בשישי האחרון, בשעות הערב, התקבל דיווח במוקד המשטרה ממוקד הביטחון של המרכז הרפואי שיבא על גניבת טלפון נייד מפינת ההמתנה מחוץ למחלקה. שוטרי הסיור של משטרת מסובים הגיעו למקום ועיכבו את הנאשם, לאחר שנתפס על ידי מאבטחי בית החולים.

על פי כתב האישום, בבדיקה שנערכה במקום התברר כי הנאשם הוא שוהה בלתי חוקי, בן 28, תושב השטחים. מאבטחי בית החולים ביצעו סריקות ואיתרו את הטלפון שנגנב כשהוא מוסתר בתחנת אוטובוס סמוכה למתחם.

שב"ח חדר לבי"ח שיבא וגנב
שב"ח חדר לבי"ח שיבא וגנב צילום: דוברות משטרת ישראל

מכתב האישום עולה כי הנאשם הגיע לבית החולים כדי לבקר את בן דודו שאושפז במקום, וכאשר חלף במסדרון המחלקה נטל את הטלפון מהדלפק, עזב את האזור והחביא את המכשיר בתחנת האוטובוס.

עוד מצוין בכתב האישום כי באוגוסט 2021 נתפס הנאשם בתל אביב, ברחוב הלוחמים, לאחר שניסה להימלט משוטרים כשהוא רוכב על אופניים חשמליים, עד שנעצר.

עם סיום החקירה, הגישה יחידת התביעות של משטרת מחוז תל אביב כתב אישום נגד הנאשם בגין כניסה או ישיבה בישראל שלא כחוק, גניבה והפרעת שוטר במילוי תפקידו, ובצד זאת ביקשה את מעצרו עד תום ההליכים.

עוד באותו נושא: