logo

הורחק מאשקלון: בנו של ראש אירגון הפשע שוחרר ממעצר

52

בית משפט השלום באשקלון שחרר אותו בסוף השבוע האחרון - לאחר שנחשד כי יחד עם חבריו דקרו נהג שעקף אותם במהלך נסיעה בכביש. בית המשפט קבע כי בנו של ראש אירגון הפשע ישוחרר למעצר בית, הרחקה מהעיר אשקלון לעשרה ימים והרחקה מהעורבים בפרשה ל-15 ימים

יניר יגנה
יניר יגנהעודכן לאחרונה 23/11/2025 - 11:17
בזכות סוכן שהפליל: מכה לארגון של דומרניצילום: דוברות משטרת ישראל

בית משפט השלום באשקלון שחרר בסוף השבוע האחרון את בנו של מי שמוגדר על ידי המשטרה כאחד מראשי אירגוני הפשע בישראל - שלום דומרני. בנו של דומני נעצר בשבוע שעבר ומעצרו הוארך בבית המשפט השלום באשקלון לאחר שנחשד כי הוא יחד עם מספר נוסף של חבריו דקרו נהג שעקף אותם במהלך הנסיעה.

שופט בית המשפט השלום באשקלון קיבל את ההחלטה על השחרור למעצר בית לאחר הסכמת נציג המשטרה ועורכת הדין עינב איטח שמייצגת את בנו של שלום דומרני. בית המשפט קבע כי בנו של ראש אירגון הפשע ישוחרר למעצר בית, הרחקה מהעיר אשקלון לעשרה ימים והרחקה מהעורבים בפרשה ל-15 ימים.

עורכת הדין עינב איטח המייצגת את בנו של דומרני מסאה בתגובה כי " כפי שנטען למן הרגע הראשון, לא היה כל מקום לבצע מעצר בתיק זה. מרשי מכחיש בתוקף מעורבות באירוע, ואכן, התברר שאין כל ראיה הקושרת אותו".

עוד באותו נושא: