logo

"יש להם קלצ'ניקוב": ירי ורכבים שרופים בקטטה המונית בנגב | תיעוד

20

קטטה המונית התפתחה הלילה במסגרת סכסוך חמולות סמוך ליישוב כסייפה. נהגים דיווחו על אדם שהסתובב עם נשק, וחשודים עם אלות שתקפו את אחד הנהגים והעלו רכבים באש. שוטרי מרחב נגב הגיעו לזירת האירוע ופתחו במצוד אחר החשודים

יניר יגנה
יניר יגנהעודכן לאחרונה 05/11/2025 - 13:58
נשקים, אלות, ורכבים שרופים, הסכסוך בין החמולות על הכביש הראשי בדרוםצילום: תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

קטטה המונית התרחשה הלילה (רביעי) בין חמולות בכביש ראשי סמוך לכסייפה. על פי תיעודים מהמקום, נהגים שעברו בזירת הירי צעקו: "יש להם קלצ'ניקוב". בהמשך הסרטון, נראה אדם שיורד מהרכב עם נשק ארוך, ואנשים עם אלות שתוקפים את אחד הנהגים. לאחר מכן, האנשים מעלים באש את הרכב. שוטרי מרחב נגב הגיעו לזירת האירוע ופתחו במצוד אחר החשודים.

רכבים עולים באש בכביש הראשי סמוך לכסייפה
5.11.25
רכבים עולים באש בכביש הראשי הסמוך לכסייפה, הלילה צילום: תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

רק ביום שישי האחרון נורה למוות גבר בעימות במספרה בערערה, במסגרת קטטה המונית בין משפחות בפזורה הבדואית. נמשך המצוד אחר חשוד, בוגר לימודי רפואה, שפתח בירי מנשק M16 צבאי גנוב במסגרת סכסוך משפחתי בפזורה הבדואית. עד כה נעצרו שישה מעורבים באירוע, בהם גם רופא ואח מוסמך, ונתפסו שני כלי נשק ותחמושת.

בתקופה האחרונה, שוטרי מרחב נגב הצליחו לאסוף עשרות כלי נשק בלתי חוקיים בפזורה הבדואית. על פי גורמים במשטרה, חלק מהנשקים נגנב מבסיסי צה"ל ושטחי כינוס. כמו כן, המשטרה פתחה במצוד אחר משתתפי הקטטה מהלילה, ועל פי החשדות מדובר בסכסוך בין חמולות.

עוד באותו נושא: