logo

השופטים דחו את מכתב שרי הקבינט: מועדי עדויות נתניהו לא ישתנו

14

בהחלטתם כתבו השופטים כי זו התקבלה מאחר ו"לא הונח בסיס". בממשלה הגיבו להחלטה, כששר המשפטים לוין מסר: "ההליכים המשפטיים הם מסכת אחת ארוכה של התנהלות מבישה ובלתי חוקית". סמוטריץ': "שופטי ההרכב פוגעים בביטחון ישראל"

ביני אשכנזי
ביני אשכנזיעודכן לאחרונה 09/12/2024 - 19:49
דיון בבקשתו של בנימין נתניהו לדחות את עדותו במשפט תיקי האלפים בחודשיים וחציצילום: רוני כנפו

הרכב השופטים דחה היום (שני) את מכתב שרי הקבינט לבקשה לדחיית מועדי עדויות ראש הממשלה בנימין נתניהו במשפט שמתנהל כנגדו. זאת, כך נכתב בהחלטה, מאחר ו"לא הונח בסיס".

בממשלה הגיבו להחלטה, כששר המשפטים יריב לוין מסר: "ההליכים המשפטיים נגד ראש הממשלה נתניהו, עוד למן שלבי החקירה, הם מסכת אחת ארוכה של התנהלות מבישה ובלתי חוקית, ושל ניצול לרעה של הליכי משפט. היום מתברר ששום דבר לא עוצר זאת, אפילו לא הצורך להבטיח את ביטחון המדינה. למרות ההחלטה הזו, מיליוני אזרחי ישראל מגבים וימשיכו לגבות את ראש הממשלה נתניהו, כדי שיוכל להמשיך ולהנהיג אותנו בימים הקשים והסוערים האלה".

נתניהו בבית המשפט המחוזי בירושלים
השופטים דחו את מכתב שרי הקבינט. נתניהו צילום: עיבוד תמונה, חיים גולדברג/פלאש 90

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' קבע: "שופטי ההרכב פוגעים בביטחון ישראל".

עוד באותו נושא: