logo

מטען חבלה אותר מתחת ברכב פרטי בלוד - ונוטרל

המטען נמצא כשהוא מוצמד לרכב פרטי של תושב העיר, וחבלני המשטרה פוצצו אותו. על פי החשד מדובר באירוע על רקע פלילי בחברה הערבית. הממצאים הועברו להמשך מיצוי ראיות במשטרת ישראל

אורי סלע
אורי סלעעודכן לאחרונה 21/06/2024 - 11:59
מטעני החבלה שנתפסו בשכונת ג'ואריש ברמלה, 21 במרץ 2024
מטעני החבלה שנתפסו בשכונת ג'ואריש ברמלה, 21 במרץ 2024צילום: דוברות משטרת ישראל

המשטרה נטרלה הבוקר (שישי) מטען חבלה שהוצמד לרכב פרטי בלוד של תושב העיר. על פי החשד, מדובר באירוע על רקע סכסוך בחברה הערבית. לאחר שחשפו ונטרלו את מטען, המשטרה העבירה את כלל הממצאים להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל.

לפני כשלושה שבועות הוגש כתב אישום נגד שלושה מתושבי הדרום שהניחו מטען חבלה בכניסה לבית בבאר שבע. בתיעוד שהוצג מהאירוע, נראה חשוד רוכב על אופניים חשמליים ומתקרב לבית, בו הוא מניח את המטען, ולאחר מכן מתרחק מהמקום. רגע לפני שהספיק החשוד ללחוץ על השלט כדי להפעיל את המטען ממרחק, בלשים שהיו במקום תפסו אותו. חבלן משטרה שהגיע למקום ניטרל את המטען.

עוד באותו נושא: