logo

חשד לרצח: אישה נדקרה למוות בערד, בנה נעצר

7

המשטרה עצרה צעיר בשנות ה-20 לחייו בערד בחשד כי דקר למוות את אימו בדירה בעיר. כוחות משטרה של תחנת ערד שהוזעקו למקום איתרו את הקורבן ללא רוח חיים, וגורמי הרפואה נאלצו לקבוע את מותה במקום

יניר יגנה
יניר יגנהעודכן לאחרונה 18/06/2024 - 07:19
בווידאו: זירת רצח גבר, סמוך לאיזור גן שמואל, 12 במאי 2024צילום: מד"א

צעיר כבן 20 מערד נעצר הבוקר (שלישי) בחשד שדקר למוות את אימו בדירה בעיר - לאחר שזו נמצאה ללא רוח חיים בפתחה. כוחות משטרה של תחנת ערד שהוזעקו למקום איתרו כאמור את האישה ללא רוח חיים, וגורמי הרפואה נאלצו לקבוע את מותה.

מקום המצאות התינוק ברכב, אזור תעשייה ערד. 12 ביולי 2016
אמבולנס של מד"א בערד (ארכיון) צילום: מד"א

ביום חמישי האחרון נורה למוות עומר אלעסאם בן ה-13 מחורה, באירוע אלימות שהתרחש על כביש 40, סמוך לצומת שרה. שני ילדים נוספים ששהו ברכב נפצעו באורח קשה ובינוני ופונו לבית החולים סורוקה על ידי צוות מד"א שהוזעק למקום. מבוגר נוסף שנפצע באירוע באורח קל, התפנה באופן עצמאי לבית החולים.

עומר אלעסאם בן ה-13 שנורה למוות בכביש 40
עומר אלעסאם בן ה-13 שנורה למוות בכביש 40 צילום: באדיבות המשפחה

מפקד מרחב הנגב- תנ"צ אפי שימן הגיע לזירה זמן קצר אחרי הדיווח על האירוע להערכת מצב. הוא הנחה על פעולות חקירה מיידיות לאיתור חשודים מעורבים. בהתאם להחלטת מפקד מחוז הדרום ניצב אמיר כהן, החקירה הוטלה על היחידה המרכזית של מרחב הנגב.

עוד באותו נושא: