logo

לאחר שסרטון הופץ ברשת: נעצרה נערה בת 13 שתקפה באלימות נערה בת גילה

50

נתינה זרה מאריתריאה תועדה כשהיא תוקפת נערה נוספת, מושכת אותה בשיערותיה, מכה אותה ומפילה אותה לרצפה. התיעוד נגמר כשנערות נוספות הפרידו בין השתיים. המשטרה פתחה בחקירה ועצרה את החשודה. הרקע לתקיפה הוא ככל הנראה סכסוך קיים בין השתיים, שכלל תקיפות הדדיות

ארז הראל
ארז הראלעודכן לאחרונה 04/03/2024 - 19:06
בווידאו: תיעוד קטטה בין ילדיםצילום: דניאל עמרם

המשטרה עצרה היום (שני) נערה בת 13, לאחר ברשתות החברתיות הופץ סרטון בו היא נראת מכה נערה אחרת בת גילה. בסרטון נראת הנערה החשודה מושכת את הנערה הנוספת בשיערות, מכה אותה ומפילה אותה לרצפה. מחקירה עלה כי בין השתיים היה קיים סכסוך שכלל תקיפות הדדיות.

חשד לרצח בנצרת: בן 33 נורה למוות ברכבו, בן שנתיים נפצע קשה. 20 בדצמבר 2022
בעקבות הסרטון - המשטרה עצרה את הנערה החשודה צילום: עיבוד תמונה, שימוש לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

בסרטון שהופץ ברשתות החברתיות נראת הנערה החשודה, נתינה זרה מאריתריאה בן 13, כשהיא אוחזת בקורבן, נערה נוספת, בשיערותיה. בידה השנייה נראת החשודה כשהיא מכה בקורבן שוב ושוב ומפילה אותה על הרצפה. לבסוף, התערבו נערות נוספות שנכחו באזור בו התרחשה בקטטה והפרידו בין השתיים. הסרטון הופץ היום ברשתות החברתיות והובא לידיעת המשטרה.

עם קבלת הסרטון, פתחה המשטרה בחקירה, במהלכה זיהתה את הנערה שהותקפה וגבתה ממנה עדות. במקביל, זוהתה החשודה בתקיפה, שנעצרה ונחקרה בתחנת משטרת שר"ת במרחב איילון. מחקירה ראשונית של המקרה עולה כי בין שתי הנערות היה קיים סכסוך שכלל תקיפות הדדיות.

עוד באותו נושא: