המשטרה הגישה היום (שני) כתב אישום נגד נער בן 14 מהצפון, בגין שני מקרי שוד. על פי כתב האישום, בחודש שעבר הוא הזמין נהג מונית, ואז תקף אותו וניסה לקחת לו את הטלפון הנייד. בעקבות האירוע, המשטרה פתחה בחקירה.
כמה ימים לאחר מכן, הנער תועד כשהוא שודד 1,000 מקופה בחנות אופניים בטבריה, ותוקף מוכרת בחנות סמוכה כשהוא נמלט. המשטרה הצליחה לקשר בין המקרים והיא עצרה את הנער. בצום חקירתו, הוגש נגדו כתב אישום.
המשטרה קישרה בין המקרים. תיעוד שוד החנות
צילום: מערכת וואלה!
לפני כשבועיים, נשדד והותקף תושב באר שבע בן 72, בעל נכות, אחרי שחנה את רכבו. מהחקירה עלה כי תושב העיר כבן 50, הגיח לעבר רכבו של בן ה-72 ותקף אותו. בתיעוד המקרה ניתן לראות את החשוד מוציא את הנהג ממכוניתו בכוח ולוקח ממנו את הארנק. עוד עלה בחקירה כי החשוד ככל הנראה עקב אחר האדם המבוגר, ראה אותו סמוך לכספומט ואז החליט לשדוד אותו.
רס"ר מאור מעתוק שחקר את האירוע אמר כי "התקבלה קריאה על תקיפה אדם מבוגר וגניבה של ארנקו. השוטרים הבינו כי מדובר בשוד. לפני האירוע, הקורבן ביצע פעולות בכספומט, ואז הותקף ונשדד על ידי החשוד. מיד נפתחה חקירה. הצלחנו לזהות את החשוד, שנעצר לאחר האירוע".