logo

ארבעה צעירים נעצרו בחשד שהפיצו תכנים מיניים של מאות נשים ונערות ברשת

34

הצעירים, שאינם מוכרים למשטרה, הם תושבי הצפון וחשודים בהפצת תכנים על מאות נפגעות ישראליות. החקירה עליהם הפכה גלויה עם מעצרם היום, לאחר שנערכה במשך החודשים האחרונים על ידי יחידת הסייבר של ימ"ר תל אביב. המשטרה תבקש להאריך את המעצר

ספיר לוי
ספיר לויעודכן לאחרונה 05/07/2021 - 10:11
פשע סייבר
פשע סייבר צילום: ShutterStock

המשטרה עצרה היום (שני) ארבעה צעירים בשנות ה-20 שלהם מאזור הצפון, שהפיצו תכנים מיניים של בחורות ישראליות לצד פרטים מזהים שלהן ברשתות החברתיות. מאות הנפגעות, בהן גם קטינות, לא נתנו את הסכמתן לפרסום ולהפצת החומרים עליהן.

החקירה נערכה על ידי יחידת הסייבר ימ"ר תל אביב במשך החודשים האחרונים, והפכה לגלויה עם מעצרם של החשודים, שאינם מוכרים למשטרה. שניים מהם הם תושבי קיסריה ואחד משרת בצה"ל. היום תבקש המשטרה להאריך את מעצרם.

הפצת התכנים נעשתה במספר קבוצות שונות בפלטפורמות טלגרם ודיסקורד, שהיא יישום המיועד בעיקר לקהילות משחקי וידאו.

עוד באותו נושא: