logo

חשד: שליח ביקש מנשים לעזור לו לקום מהרצפה - והטריד אותן מינית

12

נשים מאזור המרכז התלוננו כי עובד חברת שליחויות שהיה מוטל על הקרקע ביקש מהן עזרה לקום, ובעת הגשת העזרה - נגע בגופן. בתום חקירה, בה נבחנו תלונות על שיטת פעולה זהה, נעצר תושב הצפון בן 25. ביהמ"ש האריך את מעצרו

לירן לוי
לירן לוי09/05/2021 - 19:04
ניידת משטרה
ניידת משטרהצילום: ראובן קסטרו

עובד חברת שליחויות, תושב הצפון בן 25, נעצר בסוף השבוע בחשד שביצע מעשים מגונים בכמה נשים באזור המרכז, לאחר שביקש מהן "עזרה לקום מהרצפה".

המשטרה בחנה תלונות של נשים מאזור גוש דן, לפיהן שליח שהיה מוטל על הקרקע ביקש מהן סיוע לקום. לפי החשד, בעת שהנשים רכנו לעברו לטובת הגשת עזרה, החשוד שלח את ידיו "לאיברים מוצנעים בגופן", כך לדברי המשטרה. המשטרה מסרה כי על פי התלונות, כל המקרים התרחשו בערים רמת גן, גבעתיים ויפו.

ניידת משטרה
ביקש עזרה לקום - והטריד מינית צילום: ראובן קסטרו
שליח בתל אביב, 25 במרץ 2020
עובד חברת שליחויות נעצר בחשד שהטריד מינית צילום: ראובן קסטרו

בתום החקירה, במסגרתה נבחנו התלונות והוצלב המידע אשר הציג לכאורה שיטת פעולה זהה, נעצר החשוד במעשה. המשטרה ביקשה את הארכת מעצרו של החשוד, ובית המשפט נעתר לבקשה לאחר בחינת ממצאי החקירה.

עוד באותו נושא: