logo

תושבת הדרום ובנה בן החמש שנעדרו מביתם במשך שבועיים אותרו בצפון הארץ

245

מאות שוטרים השתתפו בחיפושים אחרי השניים שנעלמו לאחר שבית המשפט הוציא צו להעברת החזקה על הילד לאביו. הם אותרו ללא פגע. אם הנעדרת ואחותה נעצרו בחשד שסייעו לה להסתתר

יניר יגנה
יניר יגנה05/02/2021 - 13:59
חיפושים אחרי אם ובנה בן ה-5 מהדרום שנעדרים זה שבועיים 4.2.21צילום: דוברות משטרת ישראל

גלית צרפתי, תושבת הדרום בת ה-44 ובנה בן החמש אותרו היום (שישי) ללא פגע בצפון הארץ לאחר שנעדרו במשך כשבועיים. מאות שוטרים השתתפו בחיפושים אחרי השניים שנעלמו לאחר שבית המשפט הוציא צו להעברת החזקה על הילד לאביו.

צרפתי לא קיימה את הצו, ובהמשך אמה של צרפתי ואחותה נעצרו בחשד שסייעו לה להסתתר. בית משפט החליט להעביר את המשמורת מהאם גלית לאב בשל מסוכנותה של האם. לפני כשבועיים וחצי היא הייתה אמורה להעביר את הילד, אך נעלמה יחד איתו. במשטרה סברו תחילה כי הילד ואימו הסתתרו בתחומי המושב כוכב מיכאל - ועברו בין הבתים והשדות החקלאיים כדי לאתרם.

אם ובנה בן ה-5 מהדרום שנעדרים זה שבועיים
גלית צרפתי ובנה צילום: אתר רשמי, פייסבוק

אחותה של צרפתי, בשנות ה-30 לחייה, נעצרה אמש בחשד לעבירות סיוע לחטיפה, קשירת קשר לביצוע פשע ושיבוש הליכי חקירה, לאחר שעלה חשד במשטרה כי היא מסתירה אותה ואת בנה. שעות ספורות לאחר מכן, נעצרה גם אמה, כבת 70, בחשדות דומים. היום יובאו החשודות, המתגוררות גם הן בכוכב מיכאל, לדיון בעניינן בבית משפט השלום באשקלון.

עוד באותו נושא: