logo

גבר נהרג בפיצוץ כלי רכב בטירה, חשד שניסה להניח מטען חבלה

62

המשטרה הגיע למקום עם קבלת הדיווח על פיצוץ הרכב והחלה בבדיקת נסיבות האירוע. ככל הנראה, מדובר בניסיון חיסול שהשתבש. ראש העיר: "עליית מדרגה בשימוש בכלים תקניים ומתקדמים"

ספיר לוי
ספיר לויעודכן לאחרונה 02/02/2021 - 12:12
בווידאו: גופה אותרה בזירת פיצוץ רכב בטירהצילום: ל.מ

גופה אותרה הבוקר (ראשון) בזירת פיצוץ רכב בטירה. ככל הנראה מדובר בניסיון הטמנת מטען חבלה ברכב, שלא צלח. המשטרה הגיעה למקום והחלה בבדיקת את נסיבות האירוע עם קבלת הדיווח על הפיצוץ. לפי הערכת המשטרה, ההרוג הגיע להניח את המטען - שהתפוצץ.

ראש עיריית טירה, מאמון עבד אלחי, אמר לוואלה! NEWS כי "אין מספיק נתונים על האירוע. בכל מקרה ברור שזו עליית מדרגה בשימוש בכלים תקניים ומתקדמים".

זירת אירוע פיצוץ רכב בטירה, 31 בינואר 2021
זירת פיצוץ המטען בטירה, הלילה צילום: אתר רשמי, באדיבות אתר פאנט

לפני כשבועיים אירע ניסיון חיסול בלוד. שני בני אדם נפגעו בפיצוץ רכב ברחוב אקסודוס בעיר, אחד מהם בן 30 נפצע באורח אנוש וגבר אחר שנפצע באורח בינוני. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו להם טיפול רפואי, ופינו אותם לבית החולים שמיר - אסף הרופא.

עוד באותו נושא: