logo

שוטרת ננשכה על ידי עצור כבול באזיקים באשדוד - ואצבעה נקטעה

114

החשוד, בן 30, הובא לחקירה באשדוד והחל להתנגד בעת שהוצא מניידת המשטרה. בעת ששוטרים נוספים השתלטו עליו, תקף העצור את אחת השוטרות וגרם לפציעתה ולקטיעה חלקית של אחת מאצבעותיה. היא פונתה לקבלת טיפול רפואי

יניר יגנה
יניר יגנה03/09/2019 - 13:03
אילוסטרציה גבר אזוק
אילוסטרציה גבר אזוקצילום: ShutterStock

שוטרת באשדוד הותקפה היום (שלישי) על ידי עצור כבול באזיקים שנשך את אחת מאצבעותיה וגרם לקטיעה חלקית. החשוד, תושב העיר בן 30, הובא לחקירה בתחנת המשטרה בעיר. כששוטרי סיור ביקשו להוציא אותו מהניידת כשהוא כבול בידיו, החל העצור להתנגד.

צוות מג"ב שנכח בסמוך לשם החל לסייע לשוטרים, ובשלב מסוים נשך החשוד את אחת מאצבעותיה של השוטרת וגרם לקטיעתה. הלוחמים ושוטרים נוספים השתלטו על החשוד, שהמשיך להשתולל עד שהוכנס לתא המעצר. בהמשך תבקש המשטרה להאריך את מעצרו. במקביל, השוטרת שנפצעה פונתה להמשך טיפול רפואי בבית החולים.

עוד באותו נושא: