logo

הרצח בנתניה: המשטרה מבקשת את עזרת הציבור באיתור החשוד שנמלט

235

המשטרה מבקשת את עזרת הציבור בחיפושיה אחר כפיר עטיה, בן 36 תושב העיר, בחשד שרצח אתמול בדקירות את חלפן הכספים דוד אגייב בן ה-73 ונמלט. החקירה נמשכת וצו איסור פרסום הוטל על פרטיה

בועז אפרת
בועז אפרת12/08/2019 - 11:52
הרצח בנתניה: המשטרה מבקשת את עזרת הציבור בחיפושים אחר כפיר עטיה, בן 36, החשוד ברצח חלפן כספים בן 73 בעירצילום: אתר רשמי
  • המשטרה מחפשת את עזרת הציבור במציאת החשוד ברצח בן 36 תושב העיר
  • חלפן הכספים שנרצח הוא דוד אגייב בן ה-73
  • צו איסור פרסום הוטל על פרטי החקירה

המשטרה ממשיכה הבוקר (שני) לחקור את החשד לרצח חלפן הכספים דוד אגייב בן ה-73 אתמול בנתניה. בהמשך לחקירת נסיבות האירוע, פרסמה המשטרה הודעה בה היא מבקשת את עזרת הציבור בחיפושיה אחר החשוד ברצח, כפיר עטיה בן 36 תושב העיר. במקביל, בית משפט השלום בפתח תקווה הוציא צו איסור פרסום על כל פרט מפרטי החקירה למשך שבוע.

בהודעת המשטרה נכתב תיאורו של החשוד שנמלט: עיניו חומות, גובהו 1.75 מטרים, שיערו שחור, מבנה גופו בינוני. כל היודע דבר על מקום הימצאו מתבקש להתקשר למוקד 100 של המשטרה או למשטרת מרחב שרון בטלפון 09-8864444.

החשוד ברצח חלפן הכספים בנתניה, כפיר עטיה, בן 36 תושב העיר
כפיר עטיה צילום: אתר רשמי, דוברות המשטרה

חלפן הכספים נמצא אתמול ללא רוח חיים בשדרות בנימין בעיר. צוות פרמדיקים של מד"א שהוזעק למקום מצא אותו שרוע עם סימני דקירה, ונאלץ לקבוע את מותו בשטח. כוחות משטרה שהגיעו למקום החלו באיסוף ראיות בזירה ופתחו בחקירת נסיבות המקרה.

"כשהגענו למקום ראינו גבר בן 73 שוכב כשהוא מחוסר הכרה", סיפר פרמדיק מד"א ירדן דהרי. "ביצענו בדיקות רפואיות, הוא היה ללא סימני חיים, ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו בשטח".

זירת הרצח בנתניה 11 באוגוסט 2019
זירת הרצח, אתמול צילום: אתר רשמי, תיעוד מבצעי מד"א
עוד באותו נושא: