logo

משוטט לבד בצד הדרך: פעוט בן שלוש אותר לפנות בוקר בכביש 4

24

אדם שחלף במקום הבחין בפעוט והעביר אותו לתחנת המשטרה, שם לא הצליחו לחלץ ממנו מידע. אמו יצרה קשר עם התחנה ודיווחה על בנה שנעדר, אז עדכנו אותה שהפעוט ממתין לה בתחנה

יואב איתיאל
יואב איתיאל19/03/2019 - 08:29
ילד בן 3 הובא לתחנת המשטרה בחדרה ע"י אזרח שמצא אותו בצידי כביש 4, מרץ 2019
ילד בן 3 הובא לתחנת המשטרה בחדרה ע"י אזרח שמצא אותו בצידי כביש 4, מרץ 2019 צילום: ללא שם

פשוט כבן שלוש נמצא הבוקר (שלישי) משוטט לבד לצד כביש מספר 4. האירוע התרחש בסביבות השעה שש בבוקר, אז אזרח שעבר במקום מצא אותו והעביר אותו לתחנת המשטרה.

השוטרים בתחנה לא הצליחו להוציא מהילד מידע על הוריו או מקום מגוריו, אולם שעה מאוחר יותר אמו של הילד יצרה קשר עם התחנה ודיווחה על בנה שנעדר, אז עודכנה שהוא ממתין לה בתחנה.

בחודש אוגוסט האחרון נעדר שעות ארוכות עופרי שדה, בן 11, המאובחן על הספקטרום האוטיסטי. הוא נעלם בפארק הירקון בתל אביב וכוחות גדולים של משטרה בסיוע עשרות מתנדבים התפרסו באזור וסיעו בחיפושים. הילד, תושב תל אביב, שהה בפארק במסגרת אימון ריצה לבעלי מוגבלויות שהתקיים במקום. הוא נעדר במשך כמה שעות, עד שנמצא סמוך ללונה פארק.

לקריאה נוספת:
אחרי ההקלטה המביכה, גנץ טוען: "הדברים נאמרו לפני שנחשפו פרטי האישום"
החייל שנפצע בפיגוע בשומרון יצא מסכנת חיים; המצוד אחר המחבל נמשך
לחץ על השטח מול רווחת הפלסטינים: המפתח לאיתור המחבל מאריאל

עוד באותו נושא: