מטען שהוצמד לרכב של איש עסקים התפוצץ הערב (שבת) בחניה מול בית המשפט בראשון לציון. לא היו נפגעים, וצוותי כיבוי שהגיעו למקום, בחנייה של אחד הביניינים, השיגו שליטה על האש. במשטרה מעריכים כי מדובר בניסיון חיסול ופתחו בחקירה.
לפני כשבועיים אירעה חיסול בחולון בו גבר כבן 40 נורה למוות לאחר ששני חשודים על אופנועים ירו בו מטווח קצר. הגבר נפצע אנושות ולאחר זמן קצר נקבע מותו. ההרוג מוכר למשטרה בתחום הסמים ועבירות אחרות.

שני ניסיונות חיסול נוספים אירעו בתחילת החודש בהם אחד בכביש החוף והשני בשכונת התקווה בתל אביב. באירוע סמוך למחלף חוף השרון אדם אחד נהרג ושניים נוספים נפצעו בפיצוץ הרכב, אחד מהפצועים הוא העבריין אליק בן, המכונה "אולג", שעל פי ההערכה היה היעד לחיסול. בפיצוץ הרכב בתל אביב שני חברי ארגון הפשע של האחים מוסלי, אלעד סרדניוב ועוזי בר ציון נהרגו.
(עדכון ראשון: 21:52)
