logo

נחמן מאומן בשירות המשטרה: סוכן סמוי הפליל עשרות סוחרי סמים בת"א

30

במשך קרוב לשנה הפעילה המשטרה סוכן סמוי בדרום העיר שהוחדר לשטח בסיפור כיסוי של חסיד ברסלב. הסוכן ביצע עסקאות עם עשרות חשודים בסחר בסמים ובמהלך הפשיטות על בתי החשודים נמצאה מזוודה עם מיליון וחצי שקלים במזומן

אבי אשכנזי
אבי אשכנזי19/03/2018 - 19:57
ראיות מצולמות - תיעוד: סוכן משטרתי סמוי, מחופש לחסיד ברסלב,הפליל סוחר סמים שפעל בדרום ת"אצילום: מערכת וואלה

עם אור ראשון הבוקר (שני) פשטו שוטרים, בלשים, שוטרי יס"מ ושוטרי משמר הגבול על בתיהם של עשרות חשודים בסחר בסמים ומצאו מיליון וחצי שקלים במזומן בביתו של אחד מהם. היום בשעות הצהריים הובאו העצורים לבית משפט השלום בתל אביב לדיון בהארכת מעצרם. פשיטה זו באה בעקבות הפעלת סוכן משטרתי סמוי שפעל בשנה האחרונה בקרבם של סוחרי סמים שפעלו בשכונות דרום תל אביב והתחנה המרכזית. הסוכן הוא צעיר, חייל משוחרר, שהוחדר לשטח בסיפור כיסוי שהוא חסיד של ברסלב שמכר בגדים מתוך כלי רכב.

הסוכן הצליח לזכות באמונם של סוחרי הסמים שהיוו חלק מרשימה של סוחרים משמעותיים וממשפחות פשע השולטות באזור בתחום הסמים. הוא הצליח לביים עסקאות סמים עם לא פחות מ-36 חשודים בסחר בסמים. הוא רכש מהם בעשרות הזדמנויות שונות כמה קילוגרמים של סמים מסוכנים מסוגים שונים, בין היתר, קוקאין, אקסטזי, חשיש ומריחואנה.

אזור התחנה המרכזית בתל אביב. אוגוסט 2016
דרום תל אביב צילום: מגד גוזני

במהלך קניות הסמים אף נעשו רכישות של חומרים מסוכנים אשר הונפקו לצרכים רפואיים עבור חולים ומצאו את דרכם אל שוק הסחר בסמים. בין הקניות שבוצעו מידי סוחרי הסמים, נעשו גם עשרות קניות של פלאפונים שהיו בהחזקתם וחשודים כגנובים. במהלך הפעילות נאספו ראיות נגד עשרות חשודים והבוקר פשטה המשטרה על בתיהם של החשודים במטרה להביאם לחקירה ולמצות עימם את הדין עד תום.

עוד באותו נושא: