logo

ניסיון החיסול בתל אביב: הודלפה תמונה נוספת של פצוע קשה

18

צילום שבו נראה מאבטחו של העבריין בן כהן מטופל בחדר טראומה באיכילוב הופץ בימים האחרונים ברשתות החברתיות. השניים נפצעו באורח קשה. הנהלת ביאיכילוב דרשה שוב מהמשטרה לחקור את הנושא

דנה ירקצי
דנה ירקצי28/01/2016 - 17:45
משדר נסיון חיסול פלילי -דיווח של אבי אשכנזי מהזירה +דיווח איש מד"א וקצין משטרהצילום: מערכת וואלה

עוד מחדל חמור: תמונה נוספת של המאבטח שנפצע באורח קשה בניסיון חיסול שאירע בגבול תל אביב-גבעתיים לפני כשבוע, הודלפה מחדר טראומה בבית החולים איכילוב. בתמונה נראה הפצוע עירום וצוותים של מד"א ושל בית החולים עסוקים בטיפולו.

מדובר בתמונה שנייה שצולמה בחדר הטראומה והופצה בימים האחרונים ברשתות החברתיות. בערב ניסיון החיסול הודלפה תמונה של יעד החיסול, בן כהן, עירום ופצוע באורח קשה. בעקבות הפצת התמונה דרש אז בית החולים מהמשטרה לפתוח בחקירה מידית בגין הפרת סודיות רפואית.

גם הפעם, הודיעה הנהלת בית החולים איכילוב כי דרשה מהמשטרה לחקור את הדלפת התמונה השנייה. "הנהלת בית החולים רואה בחומרה רבה את צילום התמונות שפוגעות בחיסיון הרפואי וצנעת הפרט של המטופלים. עם חשיפתן הגיש בית החולים תלונה למשטרה ונפתחה חקירה בנושא. בית החולים ממתין לממצאי החקירה ויפעל בהתאם למסקנות גורמי אכיפת החוק", נמסר בשיחה עם וואלה! NEWS.

מאבטחו של העבריין בן כהן שנפצע בפיצוץ מכונית תופת
התמונה השנייה שהופצה בימים האחרונים צילום: מערכת וואלה

בפיצוץ המטען שהוצמד למכוניתם נפצע כהן, בכיר בארגונו של עמיר מולנר, יחד עם עוד שני בני אדם נוספים - מאבטחו בשנות ה-40 לחייו שנפצע באורח קשה, ואדם בשנות ה-30 לחייו שנפצע קל.

כיוון החקירה המרכזי שנבדק בהתחלה היה הקשר לניסיון חיסולו של איציק כהן, אחיו של יעד החיסול, לפני יותר מחצי שנה בגבעתיים. במקרה זה עלה החשד כי אנשיו של עבריין בכיר אחר עומדים מאחורי ניסיון החיסול. במשטרה אומרים כי לבן כהן יש אויבים רבים בעולם התחתון. "הוא מסוכסך עם מרבית הדמויות הפועלות האזור", אמר אז קצין במשטרת תל אביב.

בן כהן, נפצע קשה בניסיון חיסול. 19 בינואר 2016
תמונתו של בן כהן שנפצע קשה בפיצוץ צילום: מערכת וואלה
תמונות מזירת הפיצוץ בתל אביב היום 19 ינואר 2016
הרכב שפוצץ צילום: ניב אהרונסון
עוד באותו נושא: