logo

חשד לרצח: גופת אישה נמצאה בשטח שעלה באש ליד מושב במרכז

6

סמוך לחצות התקבל במשטרה דיווח על שריפה שפרצה בשטח חקלאי ליד מושב חגור. שוטרים שהגיעו למקום מצאו גופת אישה בין הלהבות. המשטרה בודקת אם מדובר בערבייה שנרצחה על רקע כבוד המשפחה

דנה ירקצי
דנה ירקצי27/09/2015 - 04:49
חשד לרצח: גופת אישה נמצאה בשטח שעלה באש סמוך למושב חגורצילום: ספק 500

גופת אישה נמצאה הלילה (ראשון) בשטח חקלאי שעלה באש ליד מושב חגור שבמרכז. סמוך לחצות התקבל בתחנת קדמה דיווח על שריפה בשטח שליד המושב. שוטרי תחנת קדמה הגיעו לזירה וזיהו במקום אדם ללא רוח חיים. לאחר בדיקה ראשונית עלה כי מדובר בגופת אישה.

המשטרה מעריכה כי האישה נרצחה, ורק לאחר מכן הובאה לשטח החקלאי והוצתה - כדי להעלים ראיות או לטשטש את זהותה. בניסיון להבין מי הנרצחת, בודקים במשטרה גם את רשימות הנעדרים והמאוימים. אחת האפשרויות שהועלתה במשטרה היא כי מדובר בבחורה ערבייה, שנרצחה על רקע כבוד המשפחה.

מפקד מחוז המרכז, ניצב מוטי כהן, הטיל את החקירה על חוקרי ימ"ר מרכז, בפיקודו של ניצב-משנה מטי אדרעי.

ביום שני נורה תושב טירה בן 52 ונפצע באורח קשה. הוא פונה לבית החולים מאיר שבכפר סבא כשהוא סובל מפצעי ירי בפלג גופו העליון לשם קבלת טיפול רפואי. בבית החולים מת הגבר מפצעיו. כוחות משטרת תחנת קדמה שהגיעו לזירת האירוע פתחו בחקירה בחשד לרצח.

גופת אישה נמצאה בשטח שעלה באש ליד מושב חגור במרכז, 27 בספטמבר 2015
כוחות המשטרה במקום שבו נמצאה הגופה, הלילה צילום: יח"צ - חד פעמי, משטרת ישראל
עוד באותו נושא: