logo

המשטרה עצרה את ראש המדרשה הדתית שהתחזה לקצין

11

הגבר חשוד שהתחזה לקצין צנחנים בדרגת רב-סרן, גיבור מבצע "צוק איתן", וניצל עשרות נשים שהכיר באתרי הכרויות כדי לקיים עמן יחסי מין. מעצרו הוארך בחמישה ימים בבית משפט השלום בתל אביב

יהושע בריינר,כתב לענייני משפט,וואלה!NEWS22/07/2015 - 16:03
חשד: התחזה לגיבור "צוק איתן" - וניצל עשרות נשיםצילום: ניב אהרונסון, עריכה: גדי וינסטוק

המשטרה עצרה הלילה (רביעי) את ראש המדרשה הדתית החשוד בהונאת נשים והתחזות לקצין צה"ל. מעצרו של החשוד, דמות מוכרת בציונות הדתית, הוארך היום בחמישה ימים בבית משפט השלום בתל אביב. עו"ד אריאל עטרי המייצג אותו, אמר כי החשוד מכחיש את המיוחס לו.

הפרשה התפוצצה ביום ראשון האחרון ב"ישראל היום", שם דווח כי החשוד התחזה לקצין צנחנים בדרגת רב-סרן, גיבור מבצע "צוק איתן", וניצל עשרות נשים שהכיר באתרי הכרויות כדי לקיים עמן יחסי מין.

החקירה בעניינו נפתחה לאחר ששלוש נשים הגישו נגדו תלונה על הונאה באזור המרכז ובדרום. אחת המתלוננות טענה כי הכירה את החשוד בפייסבוק וכי הוא הונה אותה והוציא ממנה כספים.

אביו של ראש המדרשה אמר לוואלה!NEWS כי הוא מופתע מהחשדות נגד בנו. "זה לא הבן שאני מכיר. דיברתי איתו והוא מכחיש את זה לחלוטין", אמר. "אני יודע שהיה לו משבר זוגי בבית אבל לא ידעתי שזה הגיע עד לשם. איך זה הגיע עד לשם, אני לא יודע".

עוד בוואלה!NEWS:
עונשי מאסר לאחים שהציתו את בית הספר הדו לשוני בירושלים
האישה ניסתה להזעיק עזרה מפני הבעל החשוד באונס - ונעצרה
דיווח: צעיר פלסטיני נהרג בעימותים עם צה"ל בגדה

ראש המדרשה הדתית שהתחזה לקצין, בית משפט השלום ת"א, 22 ביולי 2015
מכחיש את החשדות. החשוד ועורך דינו בבית משפט השלום בתל אביב, היום צילום: ניב אהרונסון
עוד באותו נושא: