logo

אחרי 12 שנים: זיהתה בפייסבוק את החשוד שאנס אותה

החשוד, תושב ראשון לציון, נעצר לאחר שהמתלוננת, כיום בת 24, הגישה תלונה עקב זיהוי תמונת החשוד בפייסבוק. על פי החשד, לאחר שהכירו בצ'אט טלפוני, נפגשו השניים בקרבת ביתה של המתלוננת, שם אנס אותה החשוד. בחיפוש בביתו נמצא חומר פדופילי

אבי אשכנזי
אבי אשכנזי20/04/2015 - 00:48
אילוסטרציה
אילוסטרציהצילום: ShutterStock

איש מחשבים, תושב ראשון לציון בן 44, חשוד כי לפני 12 שנים אנס, ביצע מעשי סדום ומעשים מגונים בקטינה שהייתה אז בת 12 בלבד. המקרה נחשף לאחר שהמתלוננת, כיום בת 24, הגישה תלונה במשטרה בחודש דצמבר האחרון. לטענתה, עשתה זאת לאחר שזיהתה את תמונת החשוד בפייסבוק.

אילוסטרציה
על פי החשד, הגבר אנס את הקטינה כשהייתה בת 12 בלבד צילום: ShutterStock

החשוד נעצר לפני כשבוע ובחקירתו עלה כי הוא הכיר את המתלוננת בשנת 2003, כאשר היה בן 32, באמצעות צ'אט טלפוני. על פי החשד, הוא הציג את עצמו כצעיר בן 18, וגם לאחר שנודע לו כי מדובר בקטינה בת 12 הוא המשיך את הקשר הטלפוני עמה ואף יזם מספר פגישות בקרבת ביתה. במפגשים אלו, כך חושדת המשטרה, ביצע החשוד את המעשים המיוחסים לו.

עוד בוואלה חדשות:
באיטליה נואשו מהברחות המהגרים: "מגפה ביבשת שלנו"
"אין חיים בגטו": הפגנה בתל אביב נגד "מחסני הילדים"
האב זיהה את גופת בתו התיירת, פרץ בבכי - והתמוטט

במחשבו של החשוד נמצא חומר פדופילי

צילום: יותם רונן

החשוד הודה בחקירתו כי הכיר את המתלוננת, אך הכחיש כי קיים עמה קשר מיני. לטענתו, הקשר בין השניים נבע מתוך דאגה לשלומה. בחיפוש במחשבו נמצאו תמונות פדופיליות ופורנוגרפיות רבות שלטענתו הוריד למחשבו במטרה לאתר פדופילים כדי לסייע למשטרה.

פרקליטות מחוז מרכז תגיש היום כתב אישום נגד החשוד בבית המשפט המחוזי בלוד.

(עדכון ראשון: 23:23)

עוד באותו נושא: