logo

חשד לרצח: נערה בת 14 נורתה למוות בטובא זנגריה

5

לפי החשד, הנערה ישבה בכניסה לביתה יחד עם בני משפחתה ולפתע הגיח רעול פנים וירה לכיוון הבית. כיווני החקירה העיקריים: רצח על כבוד המשפחה או סכסוך משפחתי. שני חשודים נעצרו

אחיקם משה דוד,עדי חשמונאי13/06/2014 - 01:08
אמבולנס שפינה את הפעוטה בת ה 3 ברחוב ארזי הבירה, ירושלים. פברואר 2014
אמבולנס שפינה את הפעוטה בת ה 3 ברחוב ארזי הבירה, ירושלים. פברואר 2014צילום: מערכת וואלה

נערה בת 14 נורתה הלילה (שישי) למוות ביישוב הבדואי טובא זנגריה שבגליל העליון. צוותים של מגן דוד אדום שהוזעקו למקום האירוע פינו אותה לבית החולים זיו שבצפת במצב אנוש וכשהם מבצעים בה פעולות החייאה. צוות בית החולים נאלץ לקבוע את מותה. על פי הדיווחים, הילדה ישבה בכניסה לביתה ביחד עם בני משפחתה ולפתע הגיח רעול פנים וירה לכיוון הבית.

נערה בת 14 נדקרה למוות בטובא טנגרייה שבגליל העליון
מותה של הילדה נקבע בבית החולים. כוחות משטרה בזירת הרצח צילום: מערכת וואלה, חטיבת דובר המשטרה

שני צעירים, בני 18 ו-20, נעצרו בחשד למעורבות ברצח. השניים הועברו לחקירת הימ"ר. מפקד המחוז הצפוני, ניצב זהר דביר, שהגיע לזירת האירוע, הטיל את החקירה על היחידה המרכזית שבמחוז הצפוני. מהמשטרה נמסר כי נבדקים מספר כיווני חקירה בהם סכסוך משפחתי ורצח על רקע כבוד המשפחה. כוחות משטרה נשלחו גם לבית החולים זיו, על מנת למנוע התפרעויות מצד בני משפחתה של הילדה.

נערה בת 14 נדקרה למוות בטובא טנגרייה שבגליל העליון
זירת הרצח, הלילה צילום: מערכת וואלה, חטיבת דובר המשטרה

פראמדיקית מד"א שרון בן צבי, שהגיעה לזירה, סיפרה: "הענקנו לה טיפול רפואי וביצענו פעולות החייאה מתקדמות שנמשכו במהלך הפינוי לבית החולים. מצבה היה קשה ביותר ובחדר המיון נאלצו הרופאים לקבוע את מותה".

עוד בוואלה! חדשות
תיעוד: פעילי הקהילה הלהט"בית מפריעים ללפיד לנאום

חשד: מחבלים חפרו מנהרה כדי להימלט מכלא שאטה
תיעוד: תושבי יצהר חושפים מארב של שוטרי יס"מ

עוד באותו נושא: