logo

עובדי מדינה אירגנו כנס פוליטי של השר דיכטר

32

הפקידות של השר לביטחון פנים אף חילקו פרחים לבאי הכנס. תגובת לשכת השר: אנשי המשרד לא אמורים להתנזר מאירועים פוליטיים

מערכת וואלה17/09/2006 - 09:24
אבי דיכטרצילום: מערכת וואלה

כנס פוליטי של השר לביטחון פנים אבי דיכטר (קדימה), שנערך אתמול בהרצליה, אורגן על ידי עובדי מדינה מלשכת השר. הדבר עומד בניגוד לתקנות, האוסרות על עובדי מדינה לקחת חלק בארגון או להשתתף בכנסים בעלי אופי פוליטי.

בגלי צה"ל דווח, כי בכינוס נכחו עובדי המשרד לביטחון פנים, בהם ראש המטה של השר וכן מנכ"ל המשרד לביטחון פנים. בנוסף, דווח כי פקידות לשכת השר אף חילקו פרחים לבאי הכנס.

מלשכת השר נמסר, כי דיכטר הנחה במפורש את אנשיו שלא לזמן לאירוע אנשים שאינם אמורים להשתתף בו בהתאם לתקנות "כגון אנשי משטרה ושב"כ". עוד נמסר, כי "אנשי המשרד לא אמורים להתנזר מאירועים פוליטיים ורשאים להשתתף בהם כל עוד הם אינם נוטלים חלק פעיל או נושאים נאומים".