logo

שרליז תרון מקבלת פרס אינדי

14

השחקנית ההוליוודית זכתה בפרס מיוחד של ארגון יוצרים עצמאיים, שבדר"כ לא מתים על הוליווד. וגם: תקרית החזייה

מור שני30/06/2006 - 13:33
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

השחקנית זוכת האוסקר שרליז תרון קיבלה בליל יום רביעי פרס הוקרה מיוחד בטקס פרסי הקולנוע "רוח העצמאות" בלוס אנג'לס.

הטקס מעניק פרסים בתעשיית הקולנוע העצמאי (או בשמו המגניב: אינדי). בימים כתיקונם אנשי תעשיית הקולנוע העצמאי, זה שלא נשלט על ידי האולפנים הגדולים בהוליווד, דווקא לא מחבבים במיוחד את אנשי הוליווד. אבל הפעם, טענו מארגני הטקס, הם פשוט היו חייבים.

מנהלת הטקס דון הדסון, אמרה על תרון: "אנחנו אוהבים את העובדה שהיא עשתה בחירות מעניינות בקריירה שלה. היא לקחה על עצמה אתגרים, דבר שאי אפשר להגיד על הרבה כוכבים אחרים".

בין סרטיה הבולטים של תרון ניתן למצוא את "מונסטר", "תקנות בית השיכר" ו"הג'וב האיטלקי".

יום קודם לטקס הפרסים ערכה תרון מכירה פומבית שקטה (כזו שלא מכריזים בה על הסכומים, אלא כותבים אותם -בשקט!- ליד הפריטים) של חפצים אישיים שלה. המטרה: לאסוף כסף לקרן שהיא עומדת בראשה, המסייעת לתושבי אפריקה. לאחר תום המכירה התוודתה תרון כי את החזייה שלה מהסרט "מונסטר" היא קנתה בעצמה, ונאלצה לבזבז הרבה כסף על משהו שמימלא היה שלה. היא הסבירה: "אני מרגישה נורא להודות בזה, אבל החזייה הזו מיוחדת מדי בשבילי. אני מרגישה בה כל כך סקסית".