logo

לצייר את ראש הממשלה עם אבר המין

15

אמן אוסטרלי מציג בתערוכה פורטרטים של ראש הממשלה ומנהיג האופוזיציה שצוירו באמצעות אבר מינו. ההורים שלו פחות מתלהבים

מערכת וואלה07/05/2006 - 11:50
אמן שמצייר עם אבר מינו דיוקן של ראש ממשלת אוסטרליה
אמן שמצייר עם אבר מינו דיוקן של ראש ממשלת אוסטרליהצילום: מערכת וואלה

צייר אוסטרלי זכה לתהילה לאחר שהשתמש באבר מינו כמברשת בזמן שצייר פורטרט של ראש הממשלה האוסטרלי, ג'ון הווארד. טים פאצ' עשה שימוש באבר מינו גם כאשר צייר את מנהיג האופוזיציה, קים ביזלי. עיתון הסידני מורנינג הרלד דיווח כי האמן חשף את שני הציורים בפתיחת תערוכה ב[[פרת']], הנקראת סקספו (Sexpo).

פאצ', מקווינסלנד, הודה כי משפחתו הופתעה מטכניקת הציור שאימץ. לדבריו, אביו רק נענע את ראשו. עד לא מזמן צייר פאצ' פורטרטים מהירים בשוק המקומי. אבל אז הוא סיפר לחברה שהוא יכול לצייר עם אבר מינו והיא ממש התלהבה מהרעיון.

באתר אנאנובה דווח כי לאחר גילוי הכשרון הייחודי, החל פאצ' לשלוח את הציורים מעשה אבר מינו לגלריות, אבל אף אחד לא באמת התעניין, עד שהוא שלח את הציורים לסקספו, והם התלהבו והחליטו להציגם בגלריה.