logo

רמה”ש נלחמת בצואת הכלבים

13

בשנה החולפת ניתנו 450 דו"חות לבעלי כלבים שלא אספו את תוצרתם של כלביהם. מצלמות דיגיטליות מתעדות את העבריינים ההולכים על 4

מערכת וואלה20/02/2006 - 17:40
בוקסר
בוקסרצילום: Artoday

ברמת השרון נלחמים חזק בצואת הכלבים: במהלך שנת 2005 ניתנו 450 דו"חות על סך 430 שקלים כל אחד למאות בעלי כלבים, שלא אספו את מה שהותירו חבריהם ההולכים על ארבע.

העירייה מפעילה שמונה פקחים עירוניים מהשעה 07:00 בבוקר עד חצות, המצלמים בחשאי את העוברים על החוק באמצעות מצלמות דיגיטליות, במטרה לתפוס אותם "על חם" בשעת מעשה, ולרשום להם דו"ח כספי לאחר מכן.

כדי לטפל בתופעה מפעילה העירייה גם שורת "קקנועים" - רכבים מיוחדים שמנקים את צואת הכלבים באופן יומיומי, ומצוידים בתכשיר חיטוי, שמחטא את המקומות המלוכלכים. בנוסף, בעירייה בוחנים כעת אפשרות להקצות אזור מיוחד בגינות הציבוריות לטובת עשיית הצרכים.