logo

שוחרר בן 18 שנחטף בשל חוב של 800 שקלים

23

למשפחת הנער הגיעה שיחת טלפון עם בקשה לתשלום 1,700 שקלים, או ש"נשרוף את בנכם". החוטף, בן 21 מרהט, החזיק את הנער בביתו

מערכת וואלה31/10/2005 - 11:35
אילוסטרציה אלימות נוער
אילוסטרציה אלימות נוערצילום: מערכת וואלה

תושב רהט, נער בן 18, נחטף אתמול על פי החשד על ידי צעיר לו היה חייב כסף. החוטף, בן 21 מהיישוב, הגיע סמוך לביתו של הנער עם חבר נוסף, והשניים גררו אותו לביתו של החוטף. לדברי הנער, החוטפים ובני המשפחה הכו אותו נמרצות. שעתיים לאחר מכן התקשר החוטף למשפחת הנער, ואיים: "תעבירו אלינו 1,700 שקלים, אחרת נשרוף את בנכם".

משפחת החטוף פנתה למשטרה, ולאחר זמן קצר החשוד בחטיפה נעצר והחטוף שוחרר. חברו שהיה שותף למעשה נמלט, והמשטרה מחפשת אחריו. החשוד בחטיפה יובא להארכת מעצר בהמשך היום.

החטיפה התרחשה על רקע עסקת חליפין של טלפון נייד שבוצעה בידי שני הצעירים. במסגרת העסקה היה אמור החטוף להעביר לחוטף 800 שקלים. הוא לא עמד בתשלום, והחוטף החליט לגבות את החוב בתוספת ריבית, ממשפחתו של הנער.