logo

נחום חופרי נבחר לראשות עיריית רעננה

74

זכה לתמיכה של 46.5% מהבוחרים. בברוידא תמכו כ-38% מהבוחרים ובעוזי כהן - 14.5%. בבחירות הצביעו 47% מבעלי זכות הבחירה

מערכת וואלה31/08/2005 - 01:11
נחום חופרי מועמד לראשות עיריית רעננה (צילום: האתר הרשמי של נחום חופרי
נחום חופרי מועמד לראשות עיריית רעננה (צילום: האתר הרשמי של נחום חופריצילום: מערכת וואלה

נחום חופרי נבחר לראשות עיריית רעננה. בקול ישראל דווח כי בחופרי תמכו 46.5% מהבוחרים. העיתונאי לשעבר, חיים ברוידא, זכה לתמיכה של 38% וממלא מקום ראש העירייה, עוזי כהן, זכה בתמיכה של 14.5%.

חופרי, אשר כיהן עד לאחרונה כמנהל אגף החינוך בעיריית רעננה, הודיע שייזמן את כל חברי מועצת העירייה להשתתף בקואליציה.

המועמד שהגיע למקום השלישי, עוזי כהן, הגיע לאחר פרסום הקולות למטה חופרי והודיע שישתף עימו פעולה. כהן אמר שמטהו והמטה של חופרי שיתפו פעולה גם במהלך מערכת הבחירות.

בבחירות הצביעו כ-47% מבעלי זכות הבחירה בעיר. הבחירות המחודשות בעיר התקיימו לאור התפטרותו של ראש העירייה לשעבר, זאב ביילסקי, לאחר שמונה ליושב ראש הסוכנות היהודית ביוני השנה.