logo

הפרות יאכלו 40 טון מריחואנה

36

על עדר הפרות הרוסיות הוטל לחסל במהלך החורף שדה בו נמצאה כמות ענק של גידולי מריחואנה. לא ידוע האם הסם ישפיע על החלב

רויטרס17/08/2005 - 19:45
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

החורף הארוך יחלוף במהרה עבור עדר פרות שמח ברוסיה. במהלך החורף "יאלצו" הפרטים בעדר לאכול 40 טון של מריחואנה שהוחרמו ממגדלים מקומיים.

המשטרה שהחרימה את הסם נתקלה בבעיה: הצמחים שתולים בשדה בין גידולים חקלאיים רבים של תירס וחמניות, מהם ניזון העדר. החשש היה שלפרות לא יישאר מה לאכול אם יהרסו את כל השדה.

"אין לנו דרך אחרת להשמיד את הצמחים. אם נשמיד את כל השדה לפרות שלנו לא יהיה מה לאכול, אז הפרות צריכות לשמיד את הצמחים", אמר דובר היחידה לפשיעה בסמים והוסיף כי "עדיין אין לנו מושג איך יצא החלב לאחר אכילת הסם".

המשטרה הרוסית רגילה למצוא כמויות בסדר גודל כזה של גידולים, למרות שבדרך כלל הפתרון הפשוט ביותר הוא לשרוף את כל השדה.