
משטרת הודו אילצה 200 בני אדם לעשות בפומבי עשר כפיפות בטן כל אחד, לאחר שנתפסו צופים בסרט פורנוגרפי באולם קולנוע. השוטרים הפסיקו את הקרנת הסרט, באולם קולנוע בבאלאסור שבחבל אוסירה, והכריחו את הקהל, בחלקו נערים בני 17, לעשות כפיפות בטן בכיכר שבמרכז העיר. השוטרים גם השביעו את הצופים שלא לצפות שוב בסרטים פורנוגרפיים.
המשטרה אף הגדילה לעשות, וכדי לבייש עוד יותר את הצופים הצעירים, קראה להוריהם לצפות בהם מבצעים את העונש המשפיל. קצין משטרה אמר שהרשויות נקטו בצעד זה לאחר שלא הצליחו לאסור על בתי הקולנוע להקרין סרטים פורנוגרפיים.
הצגת סרטי פורנוגרפיה אסורה בהודו ובכל זאת הסרטים מוקרנים בבתי קולנוע רבים. השיגעון האחרון בתחום הוא הודעות מולטי מדיה פורנוגרפיות (MMS), סרטונים ותמונות הנשלחים בטלפון הסלולרי, אשר חלקם מציגים כוכבות בוליוודיות בסצינות מיניות.