logo

120 מכסי ביוב נגנבו מנתיבי איילון

40

בשני הלילות האחרונים פשטו אלמונים על הכבישים ופירקו את המכסים מפלדה, כנראה כדי למכרם. מנכ"ל נתיבי איילון: זה עלול לגרום לאסון מחריד

מערכת וואלה22/06/2004 - 18:04
נתיבי אילון
נתיבי אילוןצילום: בוצ'צ'ו

כ-120 מכסים של פתחי ביוב נגנבו בשני הלילות האחרונים מנתיבי איילון בגוש דן. אריה בר, מנכ"ל חברת נתיבי איילון, הסביר כי אלמונים גונבים את המכסים העשויים מפלדה, כנראה כדי למכור אותם לסוחרים.

אריה בר אמר לגלי צה"ל כי מדובר בפעולה מתוכננת היטב כיוון שהאלמונים הקפידו לגנוב מכסים באזורים בכביש שאינם נשלטים על ידי מצלמות הפיקוח, המוצבות לאורך נתיבי איילון. "זה מעשה חסר מצפון, מעשה נבלה, משום שפה מדובר בחיי אדם", אמר בר שהזהיר שהיעדר המכסים "עלול לגרום לאסון מחריד".

המנכ"ל בר סיפר כי בעבר נגנבו אף עמודי תאורה מאלומיניום שנוסרו מצידי הדרך מנתיבי איילון. הוא הזהיר את הגנבים כי בלילות הקרובים יוצבו כנראה מארבים לאורך הכבישים.