logo

שלום הפתיע את מאהר בדיסק של זהבה

19

הדיסק כולל גרסאות כיסוי לשיריה של הזמרת המצריה, אום כולתום, האהובה על שר החוץ המצרי. במהלך הפגישה, חשף מאהר את חיבתו הגדולה למזון כשר

מערכת וואלה12/03/2004 - 07:46
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

המצרים עשו כל שביכולתם על מנת להכין קבלת פנים חמה לשר החוץ, סילבן שלום, שערך אתמול ביקור בקהיר במהלכו נפגש עם נשיא מצרים, חוסני מובארק.

"ידיעות אחרונות" מדווח כי שר החוץ המצרי, אחמד מאהר, חשף אתמול במהלך ארוחת הצהרים, את חיבתו הגדולה לאוכל כשר. מאהר סיפר שהוא אוהב במיוחד את הבייגל, בו נתקל בעת שכיהן כדיפלומט בוושינגטון.

במהלך הפגישה העניק שלום למאהר דיסק של זהבה בן, הכולל ביצועים לשיריה של הזמרת המצריה, אום כולתום. זאת לאחר שבפגישה הקודמת בין השניים, גילה מאהר שהוא מאוד אוהב להאזין לשיריה של הזמרת המיתולוגית.

עוד סיפר שלום למאהר שלרוב המילים בערבית שורש מקביל בעברית, והביא כדוגמה את המילה "ד'הב", המקבילה הערבית למילה "זהב".