logo

בריטני עושה חלטורות בכביש

27

הפרינססה נתקעה בפקק תנועה והחליטה לזמר לנהגים שסביבה דרך גג הלימוזינה. עדי ראייה סיפרו שהיא התאמצה, אבל היה קצת קשה לשמוע אותה בגלל הצפירות והצעקות

מערכת וואלה16/10/2003 - 13:19
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

נהגים שנתקעים בפקק תנועה מנסים בדרך כלל להעביר איכשהו את הזמן, ושמיעת מוסיקה היא פיתרון טוב. אבל הנהגים שנתקעו לאחרונה בפקק תנועה בניו יורק זכו לראות את הדבר האמיתי וקיבלו מיני-הופעה של בריטני ספירס בחינם.

הצהובון "סטאר" מדווח שהבריטני נסעה בלימוזינתה עם כמה חברות ונתקעה בפקק. כשהן התחילו להשתעמם קמה הפרינססה, הוציאה את ראשה מהגג הפתוח של הלימו והתחילה לשיר לנהגים הסובבים.

עדי ראייה לתקרית סיפרו שהחבורה ניסתה להנעים את זמנו של הקהל, אבל לצערם, בגלל כל הצפירות של הנהגים והצעקות של הסובבים, היה קצת קשה לשמוע מה הן בדיוק שרו. בכל מקרה, נראה שהיא נהנתה והפליגה לדרכה כשהפקק השתחרר.