logo

החורף כבר כאן? גשם ראשון השנה באילת

1

2.5 מ״מ ירדו בעיר הדרומית. בנוסף גשמים קלים יורדים גם במקומות נוספים בערבה הדרומית, כולל 0.6 מ״מ בשדה התעופה רמון. משעות הצהריים ובעיקר לקראת ערב, יש אפשרות להתפתחות גשמים בעוצמה חזקה באיזור ים המלח

יואב איתיאל
יואב איתיאל10/10/2026 - 12:26
גשם יורד באילתצילום: תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

2.5 מ״מ של גשם ירד היום לפני זמן קצר (שבת) בעיר אילת. גשמים קלים יורדים גם במקומות נוספים בערבה הדרומית (0.6 מ״מ בשדה התעופה רמון).

בשעות הקרובות ועד שעות הערב היום יתכנו גשמים מקומיים, ברובם קלים, בדרום הנגב והערבה. ללא צפי להצפות ושיטפונות מגשם זה. גם מחר עוד יתכנו גשמים קלים בנגב ובערבה.

גשם בתל אביב, 6 באוקטובר 2026
בשעות הקרובות ועד שעות הערב יתכנו גשמים מקומיים צילום: ראובן קסטרו

עם זאת, משעות הצהריים ובעיקר לקראת ערב, יש אפשרות להתפתחות גשמים בעוצמה חזקה יותר באזור מזרח ודרום מזרח הארץ, ובעיקר באזור ים המלח.

לא מדובר באירוע מרחב אבל מקומית יש צפי להתפתחות שיטפונות מגשם זה והוא יהיה תחת אזהרה ״צהובה״ לאזור ים המלח לחלון זמנים זה מחר.

עוד באותו נושא: