נהג של חברת סופרבוס הותקף הבוקר (שני) ברחוב כנפי הנשרים בירושלים. בזמן שהנהג סיים את נסיעתו ויצא במטרה להחזיר את האוטובוס לחניון, רכב פרטי חסם את דרכו. נהג האוטובוס ביקש מנוסעי הרכב לפנות את הדרך, אך אלה יצאו מן הרכב ויידו לעברו אבנים. הנהג נפגע בעינו ופונה לטיפול רפואי ונזק נגרם לשמשת האוטובוס. תלונה הוגשה במשטרת ירושלים.

יעל שליו ויגיסר, ראש מטה ירושלים בכוח לעובדים אמרה כי זה כבר הפך לדפוס קבוע, "אירוע השיא היה תקיפתו של חברנו מועתסם קאק ושבירת תשע משיניו". לדבריה המשותף לכל המקרים הוא מוצא הנהגים, "קבוצה אורבת לנהג ותוקפת אותו ללא כל הסבר מלבד דבר אחד - מדובר בנהג ערבי. לא ייתכן שעובדי התח"צ בעיר בכלל והעובדים הערבים בפרט - המהווים יותר מ-50% מהנהגים בעיר - ירגישו חוסר ביטחון, כל שכן בגלל מוצאם".

שלו ויגיסר סיכמה בקריאה למשרד התחבורה להרחיב את פעילות יחידת האבטחה הרכובה בעיר, "לא ייתכן שרק 3 מאבטחים יהוו מענה בעיר האלימה ביותר כלפי עובדי תח"צ. לא ייתכן שתקיפות חמורות כל כך, נסגרות מ'חוסר עניין לציבור'. כל זה ישתנה כאשר תתקבל דרישתנו להכרה בעובדי התח"צ כעובדי ציבור והענשת תוקפיהם בהתאם".
מאיגוד ועדי התחבורה בכוח לעובדים נמסר כי "לא סכסוך בין נהג לנוסע ולא מעשה קונדס - מדובר בניסיון לינץ' מתוכנן בנהגים. לא רחוק היום שהתוקפים יצליחו במשימתם ונהג ירצח".