logo

"כמו במלחמה": ירי במשך שעות ברהט בעקבות סכסוך חמולות

13

ירי שנמשך במשך שעות בעקבות סכסוך בין שתי חמולות הפך את הבוקר ברהט לסיוט עבור התושבים, כשקולות הירי נשמעו גם בזמן שילדים היו בדרכם לבתי הספר. תושב העיר: "הם לא הפסיקו לירות, זה כמו במלחמה"

יניר יגנה
יניר יגנה28/09/2026 - 10:56
ירי ברחובות רהטצילום: תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

תושבי רהט התעוררו הבוקר (שני) לקולות ירי שנמשכו במשך שעות בעקבות סכסוך בין שתי חמולות בעיר. לטענת תושבים, הירי נמשך גם בשעה שילדים היו בדרכם לבתי הספר: "הם מצלמים את עצמם יורים באוויר בלי חשש כדי להעביר מסר לחמולה האחרת".

קולות ירי נשמעו משעות הבוקר המוקדמות היום ברחבי רהט, בעקבות סכסוך בין שתי חמולות בעיר. תושבים סיפרו כי הירי נמשך ברציפות במשך כשלוש שעות והותיר אותם חסרי אונים.

נשיאת נשק
אילוסטרציה צילום: גלובס, צילום: צילום: Shutterstock

"היה ירי ברצף במשך שלוש שעות בתוך רהט. הם לא הפסיקו לירות, גם בזמן שהילדים היו בדרך לבית הספר, והם נורא חששו", סיפר תושב העיר. לדבריו, "החמולות מצלמות את עצמן יורות באוויר בלי חשש כדי להעביר מסר לחמולה האחרת. זה כמו במלחמה".

במהלך הפעילות נעצרו ועוכבו יותר מעשרה מעורבים, שהועברו להמשך חקירה בתחנת רהט. במקביל מבצעת המשטרה חיפושים ופעולות נוספות בניסיון לאתר אמצעי לחימה ומעורבים נוספים באירועי הירי. מדובר בסכסוך בין שתי חמולות שהחל בסוף השבוע האחרון, ועל פי המידע שנמסר, הרקע לו הוא "כבוד המשפחה".

עוד באותו נושא: