logo

בנט התעמת עם מרדכי דוד בבני ברק; חפץ הושלך לעברו וחשוד נעצר

859

פעיל הימין ניסה לחסום את דרכו של בנט, שהשיב: "מציע לך להתגייס מהר". במהלך הביקור במסעדה הושלך לעבר בנט חפץ שלא פגע בו; המשטרה עצרה חשוד במקום

מרדכי דוד שוב חסם את לוסי אהריש וצחי הלוי ועוכב לחקירהצילום: תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

יו"ר מפלגת ביחד נפתלי בנט התעמת הלילה (שישי) עם פעיל הימין מרדכי דוד במהלך ביקור במסעדה בבני ברק. דוד ניסה לחסום את דרכו של בנט, ובין השניים התפתח עימות מילולי. בנט פנה אליו ואמר: "מציע לך להתגייס מהר כי מהרגע שאני ראש ממשלה אתה לא תקבל שקל מהמדינה".

בתיעוד מהמקום נראה דוד עומד בדרכו של בנט בזמן שהאחרון מנסה להתקדם. במהלך העימות השיב לו בנט בהתייחסות לסוגיית הגיוס, בעוד דוד המשיך בניסיון לחסום את דרכו.

במקביל לעימות, המשטרה מסרה כי במהלך ביקורו של בנט במסעדה השליך עובר אורח שחלף במקום חפץ לעברו. החפץ לא פגע בבנט ולא דווח על נפגעים באירוע.

במקביל לעימות, המשטרה מסרה כי במהלך ביקורו של בנט במסעדה השליך עובר אורח חפץ לעברו, שלא פגע בו. לטענת דוברות בנט, החפץ שהושלך היה מלחייה, שפגעה באחד מאנשי הצוות שליווה אותו.

שוטרי תחנת בני ברק-רמת גן, שנכחו במקום בזמן האירוע, עצרו מיד את החשוד בהשלכת החפץ. לפי המשטרה, הוא הובא לחקירה בתחנה.

עוד באותו נושא: