logo

כנגד כל הסיכויים: בני זוג ששכלו את הוריהם בשבת השחורה התארסו

77

שקד מגירא ושחר שטרית התארסו לאחר ששכלו את הוריהם בטבח ה-7 באוקטובר בעיר שדרות. ראש העיר התרגש וכתב בפוסט בפייסבוק: "לצד הכאב על ההורים האהובים שלא נמצאים כאן לחבק ולשמוח יש בה גם אמירה עמוקה - החיים חזקים מהכל ואהבה לא מפסיקה לנצח!"

יניר יגנה
יניר יגנהעודכן לאחרונה 09/02/2026 - 14:20
תושבי שדרות חוגגים שמחת תורה באילתצילום: ללא

הזוג הצעיר משדרות פרסם היום (שני) הצהרה מרגשת והודיע כי התארסו לאחר האובדן הכבד. שקד מגירא הוא בנו של אבי מגירא, תושב העיר שנרצח ב-7 באוקטובר בעת שרכב על אופנועו. שחר שטרית היא בתה של נעמי שטרית, גם היא תושבת העיר, שנרצחה באותו יום כשיצאה לריצה.

בני זוג ששכלו את הוריהם בשבת השחורה התארסו
בני זוג ששכלו את הוריהם בשבת השחורה התארסו צילום: תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

אלון דוידי, ראש העיר שדרות, סיפר על הבשורה וכתב בעמוד הפייסבוק שלו: "שוחחתי איתם היום עם הבשורה המרגשת הזו, לצד הכאב על ההורים האהובים שלא נמצאים כאן לחבק ולשמוח יש בה גם אמירה עמוקה - החיים חזקים מהכל ואהבה לא מפסיקה לנצח!".

עוד בירך אותם וכתב: "שקד ושחר היקרים, בשם כל תושבי שדרות מזל טוב ענק! אנחנו מתרגשים איתכם!".

עוד באותו נושא: