logo

התרעת 'צבע שחור': עריק חרדי נעצר בעיר אופקים

90

כוחות משטרה רבים פועלים במקום וישנה התקהלות רבה של תושבים זועמים. גורמים במשטרה מבקשים להבהיר כי לא היה תיאום מקדים של המשטרה הצבאית מול משטרת ישראל. "במהלך הפעילות פרצה מהומה והפרת סדר. הקצינה שהייתה ברכב שבו הוחזק העצור החליטה לשחרר אותו"

יניר יגנה
יניר יגנהעודכן לאחרונה 03/12/2025 - 01:13
מעצר של עריק חרדי על ידי משטרה צבאית בעיר אופקים, התקהלות במקום. כוחות משטרה במקוםצילום: תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

עריק חרדי נעצר לפני זמן קצר (שלישי) על ידי משטרה צבאית בעיר אופקים. כוחות משטרה פועלים במקום, וישנה התקהלות רבה. במשטרה מבקשים להבהיר כי לא היה תיאום מקדים של המשטרה הצבאית מול משטרת ישראל.

גורמים במשטרה מסרו כי "כוח משטרה צבאית לעיר אופקים לצורך ביצוע מעצר עריק ללא תיאום מוקדם עם משטרת ישראל ושלא בהתאם לנהלים. במהלך הפעילות פרצה במקום מהומה והפרת סדר. הקצינה שהייתה ברכב שבו הוחזק העצור החליטה לשחרר אותו. שוטרי תחנת אופקים פועלים בשטח לחילוץ החיילים ולהשבת הסדר הציבורי במקום".

מעצר של עריק חרדי על ידי משטרה צבאית בעיר אופקים, התקהלות במקום. כוחות משטרה במקום
מעצר של עריק חרדי על ידי משטרה צבאית בעיר אופקים, התקהלות במקום. כוחות משטרה במקום צילום: תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

חיילי המשטרה הצבאית הגיעו בשבוע שעבר לרמת גן כדי לעצור בני ישיבות שלא מתייצבים לגיוס לצה"ל, אך פעולה זו לא נגמרה כמצופה. במקום נפתח עימות אלים בין המשטרה הצבאית לבין מאות מפגינים שהגיעו כדי למנוע מהם לעצור את אותם עריקים.

צה"ל מסר לקראת החגים, שאגף כוח אדם בצבא, בשיתוף עם המשטרה נערכים לכך שבזמן החגים ינסו משתמטים משירות לצאת מישראל. בצה"ל קיימו מבצע שנועד לעצור משתמטים על פי החוק. היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב-מיארה אמרה שיש לבצע אכיפה נגד חייבי גיוס המבקשים לצאת מישראל לאומן.

עוד באותו נושא: