logo

שני רוכבי אופנוע צעירים נהרגו בתאונת דרכים באילון

53

מוחמד סאטאל ואחמד משרווי מיפו רכבו על אופנוע בכביש 20, ונפגעו מהאוטובוס סמוך למחלף קוממיות. הם פונו לבית החולים כשהם סובלים מחבלה רב מערכתית ובמצב אנוש, שם נקבע מותם

אורי סלע
אורי סלעעודכן לאחרונה 01/07/2025 - 11:47
שני רוכבי אופנוע נהרגו בתאונת דרכים בסמוך למחלף קוממיותצילום: מד"א

מוחמד סאטאל ואחמד משרווי, שני רוכבי אופנוע בני 19 ו-20 מיפו, נהרגו הלילה (שלישי) בתאונת דרכים בסמוך למחלף קוממיות. המשטרה בוחנת את נסיבות המקרה.

השניים רכבו על אופנוע בכביש 20, ונפגעו מהאוטובוס. הם פונו לבית החולים כשהם סובלים מחבלה רב מערכתית ובמצב אנוש, שם נקבע מותם. מהמשטרה נמסר כי צוות חוקרי תאונות דרכים נמצא בזירה ואוסף ראיות.

מוחמד סאטאל ואחמד משרווי שנהרגו בתאונת אופנוע במחלף קוממיות

1 ביולי 2025
סאטאל ומשרווי צילום: תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים
תאונת דרכים בין אופנוע לאוטובוס, 1.7
השניים רכבו על אופנוע בכביש 20, ונפגעו מהאוטובוס. זירת התאונה, הלילה צילום: מד"א, מד״א

הקטל בכבישים נמשך גם השבוע. מעיין בן חמו, בת 16 מחדרה היא ההרוגה בהתהפכות הטרקטורון ביום ראשון ליד היישוב גיתית שבבקעת הירדן. התאונה התרחשה בשטח פתוח בסמוך לכניסה ליישוב. חובשים ופראמדיקים של מגן דוד אדום הגיעו לזירה כדי להעניק לבו חמו טיפול רפואי מציל חיים, אך קבעו את מותה לאחר שניסיונות ההחייאה שביצעו לא צלחו.

עוד באותו נושא: