logo

פועל נלכד באתר בנייה ברמת גן - וחולץ במצב קשה, המשטרה פתחה בחקירה

הפצוע התדרדר עם רכבו לאחר שעמודי בטון קרסו בשטח האתר. בתום מאמצי חילוץ של לוחמי אש, פיקוד העורף וצוותי מד"א, הוא פונה לבית החולים שיבא-תל השומר. שלושה עובדים עוכבו לחקירה

אורי סלע
אורי סלעעודכן לאחרונה 12/05/2025 - 17:00
קריסת עמודי בטון באתר בנייה, רמת גןצילום: TPS

פועל בן 40, שנלכד באתר בנייה ברמת גן, חולץ היום (שני) במצב קשה בתום פעולות חילוץ של לוחמי אש ופיקוד העורף, ופונה לבית החולים שיבא-תל השומר. המשטרה פתחה בחקירה ושלושה עובדים עוכבו לחקירה.

לפי פראמדיק מד"א שהוזעק למקום, הפועל התדרדר עם רכבו לאחר שעמודי בטון באתר קרסו. "ראינו גבר כבן 40 כשהוא מעורפל הכרה וסובל מחבלה קשה בגופו. הפועלים באתר הובילו אותנו אל הפועל שהיה לכוד תחת העפר", סיפר הפרמדיק והוסיף כי הפועל סבל מחבלות בגופו לאחר שרגלו נלכדה והיה קושי לחלצו.

קריסת עמודי בטון באתר בנייה, רמת גן, 12 במאי 2025
קריסת עמודי בטון באתר בנייה, רמת גן, 12 במאי 2025 צילום: דוברות כב"ה
קריסת עמודי בטון באתר בנייה, רמת גן, 12 במאי 2025
קריסת עמודי בטון באתר בנייה, רמת גן, 12 במאי 2025 צילום: דוברות כב"ה

הפרמדיק ציין שבחילוץ השתתפו כאמור לוחמי אש ופיקוד העורף יחד עם צוותי מד"א שהעניקו טיפול רפואי ראשוני בשטח. לדבריו, "החלטנו להזניק למקום צוות רפואי מיוחד מבית החולים שיבא-תל השומר, בראשות ראש מערך הכירורגיה בבית החולים. הרופאים הכירורגים ביצעו פעולות מורכבות שכללו מתן מנות דם וניתוח חירום בשטח על מנת לחלץ את הפצוע ולאפשר את הפינוי שלו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה".

עוד באותו נושא: