logo

22 פצועים בהתהפכות אוטובוס בראשון לציון

168

אוטובוס מחברת "אגד" התהפך בראשון לציון, 22 נוסעים נפצעו בדרגות שונות. מארגון נהגי האוטובוס נמסר: "המחסור העצום בנהגים גורם לכך שנהגים נוהגים שעות מרובות ביום עם מינימום הפסקות התרעננות. תאונות הפכו להיות על בסיס יום יומי" | צפו בתיעוד

הודיה רן
הודיה רןעודכן לאחרונה 08/04/2025 - 16:38
התהפכות אוטובוס בראשון לציוןצילום: מד"א

22 נוסעים נפצעו היום (שלישי) בדרגות שונות לאחר שהאוטובוס בהם נסעו, התהפך. צוותי מד"א שהגיעו לזירת האירוע העניקו טיפול רפואי לאישה בת 35 שנפצעה באורח בינוני, ועוד 21 פצועים נוספים במצב קל, ופינו אותם לבית החולים וולפסון, שמיר, ואסף הרופא.

מארגון נהגי האוטובוס מבית ההסתדרות הלאומית נמסר: "לצערנו הרב המחסור העצום בנהגים גורם לכך שנהגים נוהגים שעות מרובות ביום עם מינימום הפסקות התרעננות ותאונות הפכו להיות על בסיס יום יומי. על משרד התחבורה להמשיך לפעול בכל הדרכים כדי שנהגי האוטובוסים יזכו בהדרכות ובהפסקות ראויות. לצערנו הכתובת היא על הקיר".

מקבוצת אגד נמסר בתגובה לוואלה: "התאונה התרחשה במהלך נסיעה של קו 190 מראשל"צ לתל-אביב. משטרת ישראל פתחה בחקירה. אגד תסייע לחקירה ותעביר את כל המידע הנדרש. במקביל יתקיים תחקיר בחברה. אגד מצרה על האירוע ומאחלת החלמה מהירה לפצועים".

האוטובוס שהתהפך בתאונת דרכים, ראשון לציון, 8 באפריל 2025
בהתהפכות נפצעו 22 נוסעים בדרגות שונות - רובם קל צילום: דוברות כב"ה
האוטובוס שהתהפך בתאונת דרכים, ראשון לציון, 8 באפריל 2025
האוטובוס שהתהפך בתאונת דרכים, ראשון לציון, 8 באפריל 2025 צילום: דוברות כב"ה

תינוק בן שנה נהרג אמש לאחר שנפגע מרכב בכניסה לביתו בנאות חובב שבנגב. התינוק הפצוע הובא לחבירה עם צוותי מד"א בצומת אוהלים, שם דיווחו החובשים והפראמדיקים של מד"א על תינוק בן שנה, ללא סימני חיים ועם חבלת ראש קשה. בסופו של דבר נאלצו אני הרפואה לקבוע את מותו במקום.

עוד באותו נושא: