logo

תושב ערב אל-עראמשה שנפצע קשה בפיצוץ הכטב"מ בגליל שוחרר לביתו במצב טוב

2

בתקרית שהתרחשה לפני כשבוע נפצעו 18 בני אדם, ואדם אחד נהרג. בבית החולים מסרו כי פרט לחייל שפצוע קל, כל יתר המאושפזים באירוע הקשה שוחררו

יואב איתיאל
יואב איתיאלעודכן לאחרונה 25/04/2024 - 16:49
תיעוד: חיזבאללה צופה על ערב אל-עראמשה בזמן המתקפהצילום: אתר רשמי

תושב ערב אל-עראמשה בן 51, שנפצע קשה מפיצוץ הכטב"מ בגליל לפני שבוע, שוחרר היום (חמישי) לביתו במצב טוב מאשפוז במרכז הרפואי לגליל בנהריה. באירוע נפצעו 18 בני אדם ואדם אחד נהרג. כעת מאושפז רק אדם אחד נוסף מהתקרית.

עם פינויו של הגבר בן 51 הוא "עבר ניתוח נוירוכירורגי מורכב, שלאחריו אושפז במחלקה לטיפול נמרץ כללי. לאחר שחל שיפור במצבו, הוא נגמל מהנשמה והועבר לאישפוז במחלקה הנוירוכירורגית. היום שוחרר, כאמור, לביתו במצב טוב".

במרכז הרפואי לגליל עדיין מאושפז, במצב קל, חייל מילואים בן 29, שנפגע באירוע. חייל מילואים נוסף, בן 32, שהגיע לבית החולים כשהוא סובל מפגיעות רסיסים, עקב פיצוץ כטב"ם במרחב חניתה, עבר בהצלחה ניתוח להסרת רסיס מאזור החזה, והועבר לשיקום במרכז הארץ.

פגיעה ישירה בערב אל-עראמשה, 17 באפריל 2024
זירת פיצוץ הכטב"מ, בשבוע שעבר צילום: תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

בפיצוץ הכטב"מ נהרג רס"ן במיל' דור זימל. הוא הובא לבית החולים במצב קשה, ומותו נקבע בתום מאמצים להציל את חייו. הוא הובא למנוחות ביום שני האחרון.

עוד באותו נושא: