logo

משפחות החטופים חוסמות את דרך בגין: "העסקה חייבת לקרות עכשיו"

56

משפחות החטופים ממתינות לסוף פגישת קבינט המלחמה לאור הדיווחים על כך שחמאס החזיר את תשובתו לגבי העסקה המתגבשת. "חייבים להביא עסקה שתוציא את החטופים מהר. נגמר להם הזמן", אמרה אריאל שגב, חברתה הטובה של החטופה רומי לשם גונן. "מקווה שנגיע מהר לעסקה אמיתית"

ארז הראל
ארז הראלעודכן לאחרונה 15/03/2024 - 12:38
בווידאו: משפחות החטופים חוסמים את דרך בגין דרום בסמוך לשער הקרייהצילום: ארז הראל

משפחות החטופים חוסמות כעת (שישי) את דרך בגין דרום בסמוך לשער הקריה, שם ממתינות לסוף פגישת קבינט המלחמה. המחאה נפתחה במקום לאור הדיווחים על כך שחמאס החזיר את תשובתו לגבי העסקה המתגבשת. "העסקה חייבת לקרות עכשיו, זו לא סיסמא יותר, זה אמיתי", סיפרה אריאל שגב, חברתה הטובה של החטופה רומי לשם גונן. "האופטימיות שלנו היא די זהירה כי היו כבר כמה פעמים שהיינו קרובים לעסקה ומשהו בסוף התפוצץ אם זה אצלנו או בצד השני.

"חייבים להביא עסקה שתוציא את החטופים כמה שיותר מהר. נגמר להם הזמן כבר לפני 160 ימים. אין זמן לנשים, לגברים, לקשישים, לחיילים ולילדים. אני מקווה שנגיע מהר לעסקה אמיתית ומוחשית. חייבים להוציא את רומי ואת כל שאר החטופים".

הפגנות משפחות החטופים מחוץ לקריה, 15 במרץ 2024
הפגנות משפחות החטופים מחוץ לקריה, 15 במרץ 2024 צילום: מערכת וואלה, ארז הראל
הפגנות משפחות החטופים מחוץ לקריה, 15 במרץ 2024
הפגנות משפחות החטופים מחוץ לקריה, 15 במרץ 2024 צילום: מערכת וואלה, ארז הראל
הפגנות משפחות החטופים מחוץ לקריה, 15 במרץ 2024
הפגנות משפחות החטופים מחוץ לקריה, 15 במרץ 2024 צילום: מערכת וואלה, ארז הראל

משפחות החטופים מסרו הצהרה בהם ביקשו מהקבינט להסכים להצעת חמאס. "עכשיו הרגע של חברי קבינט המלחמה וראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו, לקבל החלטה שתציל את האהובים שלנו", אמרו בהודעה. "אנו קוראים להם להוכיח כי אנחנו מדינה חפצת חיים. עם שלם סומך עליהם שייבחרו נכון - החזרת האחים והאחיות של כולנו".

המפגינים צועקים "הקבינט אחראי לחיי החטופים" ו-"השרים אחראים להחזיר אותם חיים".

עוד באותו נושא: