logo

רוכב אופנוע כבן 28 החליק בכביש בגליל - ומת; בלילה: בן 15 נהרג בהתהפכות טרקטורון

28

הצעיר נהרג לאחר שהחליק בכביש 85 סמוך לצומת חלפתא. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהוזעקו לזירה דיווחו על גבר ללא סימני חיים - ונאלצו לקבוע את מותו. מוקדם יותר, נער נפצע באורח קשה לאחר שהתהפך עם טרקטורון סמוך לרעננה. הוא פונה לבית החולים, שם נקבע מותו

אלי אשכנזי
אלי אשכנזיעודכן לאחרונה 09/09/2023 - 10:54
זירת התאונה בכביש 85, 9 בספטמבר 2023צילום: תיעוד מבצעי מד"א

רוכב אופנוע כבן 28 נהרג הבוקר (שבת) לאחר שהחליק בכביש 85 סמוך לצומת חלפתא שבגליל. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהוזעקו לזירה דיווחו על גבר ללא סימני חיים - ונאלצו לקבוע את מותו.

פאראמדיק מד"א שלום ציקושוילי סיפר: "כשהגענו למקום ראינו אופנוע מעוך ובמרחק של כ-30 מטר בנתיב הנגדי שכב גבר כבן 28 מחוסר הכרה, עם חבלות בראש ובגפיים, הוא היה ללא נשימה וללא דופק, הענקנו לו טיפול רפואי ולאחר נסיונות החייאה נאלצנו לקבוע את מותו".

זירת התהפכות הטרקטורון בשרון. 9 בספטמבר 2023
זירת התהפכות הטרקטורון בשרון. 9 בספטמבר 2023 צילום: מד"א

במהלך הלילה, נער כבן 15 נפצע קשה לאחר שהתהפך עם הטרקטורון שלו בשטח פתוח סמוך לרעננה. לאחר שהתקבל הדיווח במוקד מד"א בשעה 01:57, חובשים ופראמדיקים הוזעקו לזירה, העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים מאיר - תוך שהם מבצעים בו פעולות החייאה. מאוחר יותר, צוותי הרפואה נאלצו לקבוע את מותו.

הבוקר, המשטרה הודיעה כי עיכבה לחקירה קטין כבן 15 תושב השרון, וזאת, במסגרת חקירת נסיבות התאונה הקשה.

פאראמדיק מד"א אוהד ביין וחובש מד"א יששכר ויס סיפרו: "הגענו לשטח וראינו טרקטורון, בסמוך שכב נער כבן 16 מחוסר הכרה, עם חבלת ראש, הוא היה ללא נשימה וללא דופק, הענקנו לו טיפול רפואי ופינינו אותו לבית החולים תוך פעולות החייאה כשמצבו אנוש. חברים של הנער סיפרו לנו שהוא התהפך עם הטרקטורון".

עוד באותו נושא: