logo

חשד ל"פגע וברח" בלוד: רוכב אופנוע נהרג מפגיעת רכב

12

צעיר כבן 28 נהרג לאחר שנפגע מרכב ברחוב החלוץ שבעיר. אחרי שעות של חיפושים, הנהג הפוגע, תושב לוד בשנות ה-30 לחייו, הסגיר את עצמו למשטרה. הוא נלקח לחקירה שבסיומה נכלא

מערכת וואלה חדשותעודכן לאחרונה 29/07/2023 - 10:59
תיעוד מזירת האירועצילום: תיעוד מבצעי מד"א

רוכב אופנוע כבן 28 נהרג היום (שבת) לאחר שנפגע מרכב ברחוב החלוץ שבלוד. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום דיווחו על גבר ללא סימני חיים, ונאלצו לקבוע את מותו. הרכב הפוגע נמלט מהמקום, ובמד"א חשבו תחילה שהנהג בכלל החליק.

אחרי שעות של חיפושים, הנהג הפוגע, תושב לוד בשנות ה-30 לחייו, הסגיר את עצמו למשטרה. הוא נלקח לחקירה שבסיומה נכלא. במוצאי שבת יובא בפני בית משפט השלום בראשון לציון שם המשטרה תבקש להאריך את מעצרו. עוד קודם לכן, נפתחה חקירה לבדיקת נסיבות התאונה.

אירוע ירי ברחוב החלוץ, לוד. ינואר 2016
רחוב החלוץ בלוד. תמונת ארכיון צילום: מד"א

פאראמדיק מד"א, יוסף איסמעאיל סיפר: "ראינו אופנוע על הכביש ובסמוך שכב גבר כבן 28 מחוסר הכרה, ללא נשימה וללא דופק, הוא סבל מחבלה רב מערכתית, ביצענו בדיקות רפואיות , הוא היה ללא סימני חיים ולצערנו לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".

עוד באותו נושא: