logo

בן 63 נהרג בהתרסקות מסוק בשטח פתוח סמוך לנתניה

58

צוותי מד"א שהוזעקו לזירה העניקו לגבר טיפול רפואי, כשהוא מחוסר הכרה, ובהמשך קבעו את מותו במקום. "חילצנו אותו מהמסוק כשהוא מחוסר הכרה ועם פגיעה רב מערכתית קשה מאוד". המשטרה פתחה בחקירת נסיבות ההתרסקות והחלו בסריקות. חוקר תאונות אוויריות זומן אף הוא

אורי סלע
אורי סלעעודכן לאחרונה 04/04/2023 - 14:51
מסוק התרסק בשטח פתוח באזור נתניה; בן 50 נפצע קשה 04.04.23צילום: מד"א

גבר בן 63 נהרג הבוקר (שלישי) בהתרסקות מסוק אזרחי בשטח פתוח בסמוך לשכונת קריית השרון בנתניה. ההרוג הוא עומר לרר מבית חנניה, נשוי ואב לארבעה ילדים. עומר בעל ותק של יותר מ-40 שנים בתחום הטיסה האזרחית וטס בחיל האוויר, אל על וישראייר. צוותי מד"א שהגיעו לזירה העניקו לו טיפול רפואי, כשהוא מחוסר הכרה, ובהמשך קבעו את מותו במקום.

חובש מד"א ולדיסלב סוקול ופראמדיק מד"א ירדן דהרי סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו את המסוק שהתרסק בשטח חקלאי פתוח. חילצנו מתוכו גבר בשנות ה-50 כשהוא מחוסר הכרה ועם פגיעה רב מערכתית קשה מאוד. ביצענו בדיקות רפואיות, הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו במקום".

מסוק התרסק בשטח פתוח באזור נתניה; בן 50 נפצע קשה 04 באפריל 2023
המסוק שהתרסק בשטח פתוח ליד נתניה צילום: אתר רשמי, דוברות המשטרה
מסוק התרסק בשטח פתוח באזור נתניה; בן 50 נפצע קשה 04 באפריל 2023
המסוק שהתרסק, הבוקר צילום: אתר רשמי, אנשי הדממה

המשטרה פתחה בחקירת נסיבות התרסקות המסוק האזרחי והחלו בסריקות במקום. חוקר תאונות אוויריות זומן אף הוא למקום.

עוד באותו נושא: